- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çocuk sahibi olduğunda ilk üç ay neye döndüklerini göreceksin:) onlar bebek değil, onlar chucky:)Okadar çok şikayet etmişsiniz ki bebeğinizden. Size söyleyeceğim tek şey. O sadece bir BEBEK.
Bebek aşkıyla yanıp tutuştuğum için böyle düşündüm belki de. Allah sabır versin annelere :))İnşallah çocuk sahibi olduğunda ilk üç ay neye döndüklerini göreceksin:) onlar bebek değil, onlar chucky:)
Çağırdığımda iniyor çık bi yürüyüş yap gel diyor kucagımda uyurken ona bırakıyorum kucagında tutuyor yarım saat çıkıp dışarı gezip geliyorum inan çok iyi geliyor ama işte o da geçen gün emzik vermeye çalışıyordu çocuga ben mutfaktaydım al şu emziği bi daha anneni aramıcaksin hiç dedi bende duydum bağırdım defol git evimden çocugu benden uzaklaştırmaya çalışıyorsun dedim o da ne alakası var rahat et diye alışsın diye ugrasıyorum dedi tartıstık çıktı gitti küsüz şimdi onuda çağıramıuorum.
Pes yani. Damdan düşenin halinden damdan düşer dedikleri bu olsa gerek.Okadar çok şikayet etmişsiniz ki bebeğinizden. Size söyleyeceğim tek şey. O sadece bir BEBEK.
Cutecim hayırlı olsun canım Yen'i gördümBenım oglum 7 yasında.
Ilk dogdugunda ben acayp degısık bır duygu karmasası yasadım. Sankı hayatım boyunca hep tanıdıgım ama hıc kavusamadıgım bırıyle bulusmus gıbıydım. Sabaha kadar uyuyamadım gece dogum yapmıstım. Ve butun hayatımızda boyle gectı evet cok zorluklarıda oldu, Ege cok zor bır cocuk sakın uysal ama ugrasılası bır cocuk basımın gozumun ustune derdıde sıkıntısıda .
Ancak herkesın bu duyguları yasamadıgınıda cok ıyı bılıyorum, 40'tan sonra degısecegınede ınanmalısın ama asıl atlatılması gereken sure 40 degıl 120 gun bana gore. O surec ıcınde cocuk kendıne gelene kadar etrafını algılayana kadar malesef o surec zor , ama gecer
Bu duygularını dusunup dusunup ayyuka cıkarmamalısın bence , etrafındakılerede soyleme dıye dusunuyorum. Ege kolıktı ve her gece aglardı o aglar ben aglardım . Salıncak kurtulusum oldu ama uyurken uyanacak dıyede cok korkardım hatta uyandıgında goz kapaklarına dokunurdum belkı hemen gerı uyur dıye Ama 4 ay sonra melek oldu melekValla o kadar iyi geldiniz ki...
acaba kimliklerimiz açık değil birbirimizi tanımıyoruz diye mi söylemek kolay geliyor?
Neden bunları yüzyüze konuştuğum kimseden duyamıyorum insanlar bana vicdansızmısım gibi davranıyor
Benim nasıl istediğimi hatırlayanlar vardır belki her adet oldugumda ağlardım aylarca bekledim hamilelikte ne hayaller kurarak geçirdim ama filmlerdeki gibi olmuyor hiç bişeyBebek aşkıyla yanıp tutuştuğum için böyle düşündüm belki de. Allah sabır versin annelere :))
10 aydir uyumuyorum geceleri.cok zor biliyorum ya duzeliyor yada alisiyorsunuz.ben yapmadim diyenlerin ya yardim edeni vardir yada dogru soylemiyorlar.az sabretÇıldırmak üzereyim..
Çevremde bir tane bile benim gibi anne göremiyorum herkes doğduğu an büyük bir aşkla bağlanmış çocuğuna hiç kimse yaşadıklarından şikayetçi değil herkes çok mutlu hayatından..
Doğduğu an kucagıma verdiklerinde inanmıyorum bu benim mi çok güzel dedim evet harika ni duyguydu ama sonra sorna emzirme sorunları uykusuzluk sürekli kucagımda durmak istemesi vs.. memeyi kesmeyi düşünüyorum diye konu açmıştım zor geliyor canım acıyordu..
Şükür ki düzeldi ve şuan yeni yeni anlıyorum emzirmenin güzelliğini..
Tabi memeyle savaşmadığı düzgün emdiği nadir anlarda..
Çok zor geliyor sürekli ağlıyor sürekli mutsuz memede ağlıuor uyurken bile ağlıyor 40ını bekle diyor herkes eee ne değişecek 3 gün sonra sihirli bi değenek değip hersey normale mi dönecek?
Evde yalnızken daha normal ama evde babası ve benim dışında bi kişi bile varsa sürekli ağlıyor memeyi red ediyor beni sevmiyor gibi geliyor başkasının kucagında duruyor bende durmuyor meme istiyor diyolar veriyorum çekip çekip bırakıyor süt damlıuor diliyle yalıyor ama çekmiyor oyun yapıyor desem 1 aylık çocuk ne anlar oyundan..
Akşam 10 dan sonra saatlerve ağlıyor ne meme ne mama ne altınınaçma hiç bişi sakinleştiremiyor işte o anlarda lanet ediyorum keşke anne olmasaydım diyorum kendimi tokatladım dün gece sinirden salonda konsolun üstünde ne varsa duvara fırlattım kapılara kafamı vurdum. 20 saattir uyumadım kucagımda uyuyor yerime yatıramıyorum hemen ağlıyor.
Asla böyle tahammülsüz bi insan değildim küçücük bana muhtaç ne derdi oldugunu bilmediğim bebeğim bana bunları hissettiriyor.
Neden herkes gibi sabırlı güler yüzlü bi anne olamıyorum.. eşim çok sabırlı davranıyor ağladığında onun için üzülüyor kim bilir ne derdi var bi yeri mi ağrıyor diye endişeleniyor bense uyusun biran önce yok bişeyi şımarıklıktan yapıyor diyorum..içimde sürekli kızıyorum bazen emmeye çalışırkende yüzüne bakıp söylüyorum neden uyumuyorsun ben hiç mutlu değilim diye..
Sabah oluyor gece hissettiklerim söylediklerim için ağlıyorum ne biçim insansın diyorum ama o anlarda o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi..
Kendimi bi yerlerden atasım geliyor. Doktor çocuk bu ağlar yapavak bişi yok dedi bi sıkıntısı yok dedi.
Herkes bana sende sakinleşecek sende mutlu olacak demişti hani kucagıma aldıgımda susacak bi tek bende huzur bulacaktı..
Asla öyle bişey yok ben bişeyleri yanlış yapıyorum nolur bana bişey söyleyin..
Daha çok küçük büyüyüp beni iyice tanımaya başladıgında benden böyle şeyler görmesin her anne bebek gibi sağlıklı bi ilişki kuralım istiyorum ama imkansız gibi geliyor.arkadaşlarımla konusuyorum ben hiç böyle şeyler hissetmedim bi gün bile kızmadım uyumadı diye diyor kimisi günlerce kucagımda tuttum hiç yorulmadım sevgidi yeter diyor. Bana niye yetmıyor ?
Ne yapayım nasıl dayanayım siz uykusuzluga yorgunluga açlığa nasıl dayanıyorsunuz?
Eve bazen kaynanam kardeşim annem geliyor ev işini yemeği yapıyolar ama her gelen bu çocuk niye böyle ben hiç böyle çocuk görmedim sütün mü yok ağrısı mı var o mu bu mu diye beynimi yedikleri için def ettim herkesi kimse gelmiyor artık. Deli gibi tek başımaym bütün gün. Akşam eşim geliyor hemen veriyorum al sen ilgilen diye onda da ağlıuor deliricem dayanamıyorum artık ben neyi yanlış yapıyorum?
Ama böyle olmadığını biliyoruz dimi...Valla o kadar iyi geldiniz ki...
acaba kimliklerimiz açık değil birbirimizi tanımıyoruz diye mi söylemek kolay geliyor?
Neden bunları yüzyüze konuştuğum kimseden duyamıyorum insanlar bana vicdansızmısım gibi davranıyor