Hamileyim ve bu yazdığına okadar duygulandım ki ağlıyorum resmen okudukça. Bende goreblrm inşallahLütfen sakin ol...
Annenin sinirli, gergin olduğunu anlarmis bebekler.
Bunun dışında ne desem boş.
Güzelliğini kendin goreceksin.
Sana gülücükler atacak, boynuna sarılacak, yürümeye başladığında elinden tutacak.
Bunlar paha biçilemez....
Sadece bekle ve gör.
Yok söylemedim söylemem de .O seviye de biri degilim .Durmadan yarıstıriyor cocukları sinavlar kurslar falan filan .Büyük konusmamak lazım .Allah herkesin yolunu açık etsin .Allah en güzel cevabı veriyor herzaman ama anlayana .Kıyaslamalar,kıyaslamalar,kalbinize göre öyle mi?Şindi de gururla söyle bu cümleyi yüzüne.Benim ilk oğlumla akran oğlu olmuştu görümcemin sizin gibi.Benim oğlum sessiz sakin,söz dinleyen bir çocuktu.Görümceminki birazda büyüklerarasında büyümenin etkisiyle konuşkan,fakat herkese manyak salak deyiveren bir çocuktu.Kayınvalidem övünüyordu,bizimkisi çokk akıllı.Geçen filancaya hadi be ordan dedi,adam şaştı kaldı Çocuklar okul lise çağlarına geldi,kuzum maşallah beni hep sevindirdi başarılarıyla,öğretmenleri bizim efendi oğlumuz diye bahsetti.Kayınvalidemin tek diyebildiği,ya bizimkini çok şımarttılar.Bu kadar..Sanki benimki marketten...Neyse...Pembesu herkes,herşeyi der,kulağını tıka,zor olacak,ama geçtiğinde dayandıkların için kendini tebrik edeceksin.. .
bana da boyle komsu olsa... kapimi bile calmiyorlar. bir de ustune sabahin korunde bagir cagir biyerlere gidiyorlar. bebegim uayniyor nen zaten uykusuz. bir de uzerine hamileyim... ah ah anlayisli insan ne kadar az..Buarada bebege neden uyumuyorsun uyu ben hıc mutlu degılım gıbı seyler soylemeyın.
Ben oglumu baska bır sebebten pedagoga goturuyorum orada oyle cocuklar gorup hıkayeler dınledım kı sok oldum.
Anlamıyor anlamıyor kucuk anlayamaz dıye dusunmeyın bızde etraflarımızdan hep yardım aldık benım cok yakın komsum ozellıkle her oglen gelır o uyuturdu bende evımle ılgılenırdım
hic arastirmiyor musun? cahil degilsin, internet elinin altinda devit 3 damlasinin ne ise yaradigini hic sorgulamadin mi? bak sen gercekten agir bir lohisa depresyonu yasiyorsun biran once yardim almalisin.Hayır damla vermedi bi tane devit damlası var o mu acaba?
sttesli sinirli gergin mutsuz ne ararsan vardıhamileliginiz nasıl geçti?
ben 15. haftadayım. 15 haftada 2 hafta mutlu olmuşumdur, gerisi sinir stres üzüntü.
Ne dogurcam merak ediyorum..
sizin nasıldı?
:)Göreceksin inşallah,ilk bebeğimde,yengem çok güzel bir kıyafet getirmişti bebeğime.Ah yengeciğim,benim oğlum bunu acaba ne zaman giyer,o kadar küçükki demiştim,büyür,büyür 1 gün gibi gelir demişti.Zaman su gibi geçti,onları da giydi,okul başladı bitecek,lisede şimdi...Zaman dediğin su gibi,ne olduğunu anlamadan okula bile başlayacak bebeğin:)Hamileyim ve bu yazdığına okadar duygulandım ki ağlıyorum resmen okudukça. Bende goreblrm inşallah
Ne yaşadın bilmiyorum hamileliğinde. Ama hamilelikteki stres bebeğin huyunu çok etkileyen bir şey. Sen ona huzur verdik,e rahatlayacaktır.S
sttesli sinirli gergin mutsuz ne ararsan vardı
Çocuk çok gereksiz bir şey ya. Durduk yere hayatını alt üst ediyorsun. Çocuk yapmadan önce milyon kez düşünün , pişman olmayın.
Sen kötü bir anne değilsin. Normal bu.
EvetPlanlı bir hamilelik miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?