Sanırım öyle demek istedi ben rofleli olduğum için eledim:))Heee doğru azıcık da bize çalışsın
Yaa saçı tek renk derken boya yokmu demek istiyor acaba
Nası bi kız mesela minnak olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım öyle demek istedi ben rofleli olduğum için eledim:))Heee doğru azıcık da bize çalışsın
Yaa saçı tek renk derken boya yokmu demek istiyor acaba
Nası bi kız mesela minnak olabilir mi
Gülüyorum canım öpüyorum bı de
Benimla değilsin öyle mı
Yoksa sen mi benim tenceremsinBenmde pek foto yok
Yok artık fayika adını da söyleyim ister misinHep fake atıyorlar hani nerde ipuçları
Çok net bı ipucu değil yani benim kuzunun da pek fotosu yok igde ot böcek daha çok var neye göre göreceli bı ipucu olmuş
Kesin az olanlar var mesala
@Sunset5
@deterjan
S sailormoon123
@aysenazim
E ekskkalmym
İlk göze çarpanlar
Nayııırrr nolamaaazzzz
Toparladım ve kapağını buldum
Gel artık ağaç oldumŞimdi bir hesap yapayım
E ekskkalmym kız dedi
MIhtar fit değil dedi
L Lilium3 kız dedi
S sailormoon123 aynı şehirde değiliz dedi
lutita tek renk saç dedi benim tek renk değil
Elediklerim su ana kadar bunlar
Sana geliyorum kapiş
Yalnız benim içimdeki his de kapağımın sen olduğunu söylüyor ama @1h1r nin hislerinin kuvvetliliği yoğunlaşmamı engelliyor
Şimdi bir hesap yapayım
E ekskkalmym kız dedi
MIhtar fit değil dedi
L Lilium3 kız dedi
S sailormoon123 aynı şehirde değiliz dedi
lutita tek renk saç dedi benim tek renk değil
Elediklerim su ana kadar bunlar
Sana geliyorum kapiş
umarim
evet bencede hala yanlista israr edenlerKac gundur bakamdim bi gireyim dedim neler olmus ip uclari tencerelerini kapaklarini dogru bilenler hala yanlista israr edenler. Ay hepiniz cok tatlisinizki
Kac gundur bakamdim bi gireyim dedim neler olmus ip uclari tencerelerini kapaklarini dogru bilenler hala yanlista israr edenler. Ay hepiniz cok tatlisinizki
umarim
evet bencede hala yanlista israr edenler
Nasıl yaniHey siz ne oluyor yaa
Ben yazdim lutita uzerine alindi canim iletmek istedigi bir mesaj vardi demekki tenceresine belkide pek aktif biri.degilseArtık eminim ben kargocu değil kapağımın kendisini bekliyorum
Mutube sen ne diyorsunBen yazdim lutita uzerine alindi canim iletmek istedigi bir mesaj vardi demekki tenceresine belkide pek aktif biri.degilse