- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Of bu kötü oldu bildiğini sanıp eledikleri kısmı bı gözden geçirme yapmalıyımOzaman bilen var bilemeyen var bildigini sanip sevinen var eledikleri icinde kapagi olanda var sanki bilemedimki simdi cok egleniyo olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of bu kötü oldu bildiğini sanıp eledikleri kısmı bı gözden geçirme yapmalıyımOzaman bilen var bilemeyen var bildigini sanip sevinen var eledikleri icinde kapagi olanda var sanki bilemedimki simdi cok egleniyo olabilirim
Heee doğru azıcık da bize çalışsın
Yaa saçı tek renk derken boya yokmu demek istiyor acaba
Nası bi kız mesela minnak olabilir mi
Gülüyorum canım öpüyorum bı de
Benimla değilsin öyle mı
Bildiğimiz bilinen bilmediklerimizi
SöyleseneÇok yoğunum
Bulduğum her fırsatta örgü örüyorum
Yoksa yetişmeyecek
Okuyup kaçıyorum hep
Ne ördüğümü söyliyim mi
İnşallah
hic oynarmiyim canim ben sadece yardimci oluyorum
Soyle soyle
Eğlen eğlenOzaman bilen var bilemeyen var bildigini sanip sevinen var eledikleri icinde kapagi olanda var sanki bilemedimki simdi cok egleniyo olabilirim
Ohaaaa şuan birinin kapağını buldum ama söylemiycemMinnak da olabilir kivircik da olabilir niloya hastasi da olabilir bilemiyorum
Hayir cinim
YaaaaaaSöylemem söylersem anlaşılır direk
Ayy ben hangi gruptayim acaba elediklerim dogru mu meraklardayimKac gundur bakamdim bi gireyim dedim neler olmus ip uclari tencerelerini kapaklarini dogru bilenler hala yanlista israr edenler. Ay hepiniz cok tatlisinizki
Ne oruyorsun canım benim kizceme seni elemedim ben şüpheliler listesindesin[
Çok yoğunum
Bulduğum her fırsatta örgü örüyorum
Yoksa yetişmeyecek
Okuyup kaçıyorum hep
Ne ördüğümü söyliyim mi
Ozaman bilen var bilemeyen var bildigini sanip sevinen var eledikleri icinde kapagi olanda var sanki bilemedimki simdi cok egleniyo olabilirim
Bende buldum senin kapağını ama söylemem kendi bulsunMinnak da olabilir kivircik da olabilir niloya hastasi da olabilir bilemiyorum
Hayir cinim
bende bendeBildiğimiz bilinen bilmediklerimizi
Söylesene
İnşallah
Eğlen eğlen
Ohaaaa şuan birinin kapağını buldum ama söylemiycem
Soyle soyleBildiğimiz bilinen bilmediklerimizi
Söylesene
İnşallah
Eğlen eğlen
o zaman eleyebilirsin beni de. Çünkü daha önce hiiiçç kargo göndermediğim biri benim tenceremAyy ben hangi gruptayim acaba elediklerim dogru mu meraklardayim
Ne oruyorsun canım benim kizceme seni elemedim ben şüpheliler listesindesin
Bende buldum senin kapağını ama söylemem kendi bulsun
bende bende
böylece bende seni elemiş oldumo zaman eleyebilirsin beni de. Çünkü daha önce hiiiçç kargo göndermediğim biri benim tencerem
Bu da son ip ucum olsun daha da söylersem ahanda benim diye çıkacak
O bilen benim işte. Kim kapağım şu dediki benden başkaOzaman bilen var bilemeyen var bildigini sanip sevinen var eledikleri icinde kapagi olanda var sanki bilemedimki simdi cok egleniyo olabilirim
Bildiğimiz bilinen bilmediklerimizi
Söylesene
İnşallah
Eğlen eğlen
Minnak da olabilir kivircik da olabilir niloya hastasi da olabilir bilemiyorum
Hayir cinim
Ahanda benimo zaman eleyebilirsin beni de. Çünkü daha önce hiiiçç kargo göndermediğim biri benim tencerem
Bu da son ip ucum olsun daha da söylersem ahanda benim diye çıkacak
Bi ben anlamadımAaa ben bu tencereyi tanıyorum