- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
söyle söyleBir ipucu da ben mı versem ya da vermesem direk adını soylesem ben de rahatlasam  kapağım da tuta tuta içimde patlicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söyle söyleBir ipucu da ben mı versem ya da vermesem direk adını soylesem ben de rahatlasam  kapağım da tuta tuta içimde patlicam
Ver ver bende aynıyım vallahi duramiyorumBir ipucu da ben mı versem ya da vermesem direk adını soylesem ben de rahatlasam  kapağım da tuta tuta içimde patlicam
Sen önce vadettigin ipucunu versöyle söyle
Senin tenceren annesine mi benziyor babasina mi yoksa abisine miçok özür dileyerek ipucumu veremeyeceğim şöyle bi listeye baktım da bunu da verirsem üç kişi kalıyor geriye sadece o kadarı haksızlık olur tencereme belki biraz da olsa heyecan yaşamak istiyordur
iste sen degilsin ele kendni diye seetiimEn fazla 4 kişilik bir aile demiş onun dışında oklar beni gösteriyor
Eledim canımiste sen degilsin ele kendni diye seetiim
Sen ver ipucunu 3 kişi de az değil yine heyecan yaşatırçok özür dileyerek ipucumu veremeyeceğim şöyle bi listeye baktım da bunu da verirsem üç kişi kalıyor geriye sadece o kadarı haksızlık olur tencereme belki biraz da olsa heyecan yaşamak istiyordur
Ay nasıl yok sana leydi alacakİpucu verseneee kapagim hala tahminim yokkk
Ben değilim mesalaHuhu ben geldim
Tencerem acaba hala kendini anlamadı mi
Ben okdr net ipuçları verdim ki