Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni beni bihterini diyorrrMutube sen ne diyorsun
Beni beni bihterini diyorrr
Devreleri yaktın farkındaysanKizma canim yardimci olayim dedim
Bilirsin azizin biz kadınlar severiz bekletmeyiYoksa sen mi benim tenceremsin
Arada bi etkileşim var orası kesin
Yok artık fayika adını da söyleyim ister misin
Nayııırrr nolamaaazzzz
Beni bırakıp gidemezsinn nalan
Toparladım ve kapağını buldum
Gel artık ağaç oldum
Hep buralardayım ben
Benim tahminim nasıl senceKac gundur bakamdim bi gireyim dedim neler olmus ip uclari tencerelerini kapaklarini dogru bilenler hala yanlista israr edenler. Ay hepiniz cok tatlisinizki
Leydicim ben anlamıyorum artık hiçbirşeyBeni beni bihterini diyorrr
Kisiye ozel yorum yok ama kapagina ayip olurBilirsin azizin biz kadınlar severiz bekletmeyi
Hep buralardayım ben
Benim tahminim nasıl sence
Ben hislerime güveniyorum zatiKisiye ozel yorum yok ama kapagina ayip olur
AA sadece kendi kapağım için yorum yapmadım kiKisiye ozel yorum yok ama kapagina ayip olur
Hislerimle oynarsan ne kadar da fenağğğ bir son seni bekliyor biliyorsun değil mi
ÇaktırmaLeydicim ben anlamıyorum artık hiçbirşey
NeyiHislerimle oynarsan ne kadar da fenağğğ bir son seni bekliyor biliyorsun değil mi
Çaktırma
Çıkalım canım haftaya çıkalım olur mufayika cım sen benim tencerem değilsin ben de senin. En iyisi biz alışverişe birlikte çıkalım dostum. Yoksa benim birşey alacsğım yok
ben olsam bende verirdim sanırım hiç vermeden içime sinmezdiValla bir sürü alıntı yaptım ama cevap yazmayı beceremedim. 17 haziranda gidiyoruz 1 eylülde tekrar başlarmısın abla dedim. Evet dedi, para konusunu açmaya utandım. Normalde yaz tatilinde başka bir çocuğa bakıyormuş 3 ay için ama bu sene anneannesi bakacakmış dedi. Okuldaki arkadaşlar biz vermiyoruz yaz tatilinde dediler. Ben de yazın hepsini değilde 400 500 kadar vereyim diye düşündüm. Olmadı açık açık sorayım.
Ben hislerime güveniyorum zati
hic oynarmiyim canim ben sadece yardimci oluyorumHislerimle oynarsan ne kadar da fenağğğ bir son seni bekliyor biliyorsun değil mi
Çaktırma
Soyle soyle[
Çok yoğunum
Bulduğum her fırsatta örgü örüyorum
Yoksa yetişmeyecek
Okuyup kaçıyorum hep
Ne ördüğümü söyliyim mi
Söylemem söylersem anlaşılır direk
hic oynarmiyim canim ben sadece yardimci oluyorum
Soyle soyle
Ozaman bilen var bilemeyen var bildigini sanip sevinen var eledikleri icinde kapagi olanda var sanki bilemedimki simdi cok egleniyo olabilirimAA sadece kendi kapağım için yorum yapmadım ki
Başka kapaklara da maydanoz oldum