- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir atar çekersen çok sevineceğim bendeipucu bıracaktım lakin kimse kapağını merak etmiyor gibi
atar da işlemiyor ki artık mümkün olsa bir doz merak içireceğim hepsineYeni bir atar çekersen çok sevineceğim bende
benimBen kapagimi merak ediyorum kim benim kapagim
versene maksat arkidişlerin işine yarasınIp ucu vereyim mi ama başka vermem
Aşırı merak ettim yine sadece arkidişlerim içinBenden de bomba bi ipucu gelecek azıcık meraklı bulabilirsem
Sen neden merak etmiyorsunAşırı merak ettim yine sadece arkidişlerim için
1 1h1r beni özlemiş
Bence deSon günler bi zahmet geliniz ipucu veriniz
Ediyoruuuumipucu bıracaktım lakin kimse kapağını merak etmiyor gibi
Ben fazla doz aldım çarpmasınatar da işlemiyor ki artık mümkün olsa bir doz merak içireceğim hepsine
Lütfen ver nolur verIp ucu vereyim mi ama başka vermem
Ay ben yeterim benceBenden de bomba bi ipucu gelecek azıcık meraklı bulabilirsem
Yani benAşırı merak ettim yine sadece arkidişlerim için
BekliyorumBende ipucu vereceğim yinelemek istedim
Neden nedenSen neden merak etmiyorsun
Yani ben değilimKızlar herkese merhaba o kadar yoğunum ki uyumaya zor vakit buluyorum. İş, ev, yatılı misafir, haftasonu veli pikniği, önümüzdeki ay şırnaka gidicez yaz boyu kalmaya onun hazırlıkları , bir de aof sardım başıma. Daha bir çöp almadım. Aklımda birkaç şey var toplu almayı düşünüyorum çıkabilirsem alışverişe. Haftasony bir yatılı misafirim daha geliyor gerçi. Misafir misafir üstüne. İp uçlarımı toplu veriyorum ben tencerem şimdi ankarada değil.en fazla 4 kişilik bir aile ve annesinin ya da kendi adının içinde e harfi var demiştim. Yeni ip ucum bir kızçe benim minik tencerem. Hepinizi öptüm
Yani bilemedim canım nasıl anlastınız başlangıçta, sonuçta gelmeyecek bakmayacak ama bir yandan da sonrası için devam etmeyi düşünüyorsun, kararsız kaldımBu arada size başka birşey daha sormak istiyorum. Yaz tatilinde bakıcıya para vermeli miyim? 3 ay bakmayacak. Yarım gün için 1150 veriyorum. Ben bir kısmını verelim diyorum eşim hiç verme diyor. Fikir cerirseniz sevinirim
yani cok ihtiyacu varsa ve donunce devam wtnesini istiyosan teklif edebilirsinBu arada size başka birşey daha sormak istiyorum. Yaz tatilinde bakıcıya para vermeli miyim? 3 ay bakmayacak. Yarım gün için 1150 veriyorum. Ben bir kısmını verelim diyorum eşim hiç verme diyor. Fikir cerirseniz sevinirim
Olsun sen ver yine nasılsa ben değilim tencerenben verdim ipiminucunu baska yok ama ben bulamadim gitti