Aa kim kiBen kapağımı buldum zannımca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa kim kiBen kapağımı buldum zannımca
Kimle paylaştın o da bişi çaktırmıyo ay ölicim meraktanya oyun oynarken bile vicdanim el vermiyodu ki bunu birisiyle bile paylasmistim.. cok mu oluyorum diye hakkini helal et arkadasim...
buradayımBenim bebis de oğlan çıkın piyasaya ben de bulamadim kapağımı
tek gecede süpersin o vakitBen kapağımı buldum zannımca
ee niye paylassin ki canim..Kimle paylaştın o da bişi çaktırmıyo ay ölicim meraktan
buradayım
tek gecede süpersin o vakit
yoksaaaa
Cıks
Utanma kız ne utanıyon Rahat ol
Bu kadar emin olma dirim
minik diyodun bana diyodun sankimantıklııııı
ben değilim canım
sen değilsin canım :)
valla buna ne yazcakmışım unuttum :)
bebeğiimm
kesin sensin
benim işte tencerenVeeeee
Benim minik tenceremde bir kızçe :)
Uzak yakın diyarlardan
Severek takip ediyoruz
Ay bişi daha yazcaktım unuttum hey kafama
Aa kim ki
DeliMavi diyorum %90. Kapağıma nerdeyse küfrettiğim, ilgisizlikle suçladığım Zaman pat diye muhabbete daldı, sürekli bana sardı , her söylediğime yorum yaptı ama diğerlerine o kadar laf eriştirmedi, oğlumun özelliklerinden bahsetti kızına benzetti vs vs. Valla watsappıma bile baktım acaba nehir yanlışlıkla bana msj atmış mı diye hadi DeliMavi itiraf et bebeğim cezanda indirim yapıcamKimle paylaştın o da bişi çaktırmıyo ay ölicim meraktan
buradayım
bilemedim şimdi meraktan saçmalıyorumee niye paylassin ki canim..
Olcek bisi yok beni nasil kekledigini paylaşmış arkadaşla o da demiş ki istediğin kadar uzerine oyna o seni hos görürKimle paylaştın o da bişi çaktırmıyo ay ölicim meraktan
buradayım
DeliMavi kimse çıkıp gelecek şimdi ben öyle bişey yapmadım diyeDeliMavi diyorum %90. Kapağıma nerdeyse küfrettiğim, ilgisizlikle suçladığım Zaman pat diye muhabbete daldı, sürekli bana sardı , her söylediğime yorum yaptı ama diğerlerine o kadar laf eriştirmedi, oğlumun özelliklerinden bahsetti kızına benzetti vs vs. Valla watsappıma bile baktım acaba nehir yanlışlıkla bana msj atmış mı diye hadi DeliMavi itiraf et bebeğim cezanda indirim yapıcam
Yok ya üzmeyelim onlarıda ortaya çıkar mı yanıltma miktarım ii mi değişmiştir diğer arkadaşta yok yahu illa onu çağrıştıracak bişi de demedin ki demiştirOlcek bisi yok beni nasil kekledigini paylaşmış arkadaşla o da demiş ki istediğin kadar uzerine oyna o seni hos görür
Sen niye onu koruyon o arkadas sen misinYok ya üzmeyelim onlarıda ortaya çıkar mı yanıltma miktarım ii mi değişmiştir diğer arkadaşta yok yahu illa onu çağrıştıracak bişi de demedin ki demiştir
Bence yine çok efsane anlattım
askolsun yaa valla aklimin ucundan bile gecmedi.. ve soyledigim kisi de hic boyle soylemedi.. neyse hakkini helal et.. kotu niyetli olsam zaten bunu soylemezdim..Olcek bisi yok beni nasil kekledigini paylaşmış arkadaşla o da demiş ki istediğin kadar uzerine oyna o seni hos görür
ee biz tenceren sandık onu değil mi yaniDeliMavi diyorum %90. Kapağıma nerdeyse küfrettiğim, ilgisizlikle suçladığım Zaman pat diye muhabbete daldı, sürekli bana sardı , her söylediğime yorum yaptı ama diğerlerine o kadar laf eriştirmedi, oğlumun özelliklerinden bahsetti kızına benzetti vs vs. Valla watsappıma bile baktım acaba nehir yanlışlıkla bana msj atmış mı diye hadi DeliMavi itiraf et bebeğim cezanda indirim yapıcam
DeliMavi kimse çıkıp gelecek şimdi ben öyle bişey yapmadım diye
ayy ölcem gülmektenAnaaaa başkasını mı etiketledim ben :))) özür dilerim DeliMavi arkadaş, ben başka delimaviye yazıyordum ki o kendini biliyo
belki meslek değiştirir avukat olurum deneme yapıyomSen niye onu koruyon o arkadas sen misin