- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
hakket sazan ben geldim hemen oltayaSaçlarınla beraber öykü beynini de almıştır diye düşünmüştüm, yanılmamışım
Ayy saftik ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakket sazan ben geldim hemen oltayaSaçlarınla beraber öykü beynini de almıştır diye düşünmüştüm, yanılmamışım
Bu arada şapkayı çok sevdi kızım teşekkürler tekrar elbise ve diger aldıgımızı denedim onlarda tam üstüne göre oldu 92 cm ama oldu kalıpları büyük değil sanırımBiraz daha merak edip kargoyu beklicek tek hediye gelirse benim
Çift hediye gelirse başkası
evet 4 gün güzel bir tatil olacak ben akşamdan adapazarına kaçıyorum....ne kadan da cuma gibi bir çarşamba
Aldığın tencere, sana alacak kapak söyle bakalım senin tenceren kız mı erkek mi burda erkek anaları olarak merakla bekliyoruzBnm hatlar karisti hangsi tencere hangsi kapak oluyodu devrelerm yandi
senin alacağın kişi tencere sana alacak kişi kapakBnm hatlar karisti hangsi tencere hangsi kapak oluyodu devrelerm yandi
günaydın kapağım...Aldığın tencere, sana alacak kapak söyle bakalım senin tenceren kız mı erkek mi burda erkek anaları olarak merakla bekliyoruz
Malesef canım ben senin kapağın değilimgünaydın kapağım...
biliyordum sen olmadığınıMalesef canım ben senin kapağın değilim
nerden biliyodunbiliyordum sen olmadığını
onun tenceresi çok yazmıyor öyle demişti..nerden biliyodun
bende de hep tencere kapak misali dönüyor kafamda..sabah sabah tenceremle ilgili bir şarkı dolandı dilime
günaydın.. bu gece de sen onun üstüne koy dicem ama senin kolun ne kadar ağırdır kiGunaydiiiinnnn
Esim kolunu uzerime koyup uyumus. Resmen her tarafim agriyo