- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
cık cık cık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cık cık cık
ayyy yanlış dedim. tencereni bulmuştumCanım söyle de ben de kendisine ulaşayım çünkü iş yerimde olamayacağım ve pazartesi günü ancak elime geçer.
Aa niye cnm ne duydunİlk alamadım bari son alayım derken bunu kastetmemiştim moralim çok bozuldu şu anda
senin ki pazartesiye kaldı bence o zamanLütfen mesai bitmeden gelsin kargom eğer gelmezse ancak pazartesi alabilcem
ben değilim o zamanbenim kargoda kocasinin kargosuna gitti ev adrese deil
Ayy kimki senin kapak bakıp söyleseydi valla bidaha yaparsak çekiliş mümkünse herkes aktif olsun böyle hiç olmadı yaniLütfen mesai bitmeden gelsin kargom eğer gelmezse ancak pazartesi alabilcem
Bencede böyle olmadıAyy kimki senin kapak bakıp söyleseydi valla bidaha yaparsak çekiliş mümkünse herkes aktif olsun böyle hiç olmadı yani
EveeeeeeeeeetttttBenim kargom tencereme ulaşmak üzere akşam 6 ya kadar teslim edilecekmiş. İsmi açıklayabilirmiyim kızlar
kendisine söyle istersen...Benim kargom tencereme ulaşmak üzere akşam 6 ya kadar teslim edilecekmiş. İsmi açıklayabilirmiyim kızlar
çok üzgünüm bugün çok aktif olmayan biri demekki S Sunset5 olabilir başka kim yazmadı bugün E ekskkalmym olabilirAyy kimki senin kapak bakıp söyleseydi valla bidaha yaparsak çekiliş mümkünse herkes aktif olsun böyle hiç olmadı yani
KatılıyorumBencede. En azindan kargo gunleri daha aktif olsak hepimiz cok guzel olur. Insan gonderdigi kisinin heyecanini gormek istiyo. Benim tencerede orta da yok :) yine de cok severek ugrastim.zaten burdaki herkesi seviyorum. Ama oyle olsa cok daha guzel olurdu sankim
Ayy o zaman yarına kalmıcaz yaşasın :) L Leydiminik ben önce alcam :)MIhtar ve öykümüz tencerem oluyorlar kendileri
MIhtar ve öykümüz tencerem oluyorlar kendileri