- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
Ee sensin o zaman :)benim kargoda kocasinin kargosuna gitti ev adrese deil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee sensin o zaman :)benim kargoda kocasinin kargosuna gitti ev adrese deil
benim kargo geldi esimde o yuzden sen misin diye heycan yaptim :)ben ayrintili fotoyu atmadim kisaca ozetliyi attim heyecenini niye sonduruyon ayrintili listede sube adi yaziyo altinda ustunde o yuzden atmadim onu
içtim geldim...Ben içmiyorum onun için rahatım tel şarjda yayıldım koltuğa :)
Telefonum patlıcak yakında artık çok ısınıyo kk bitirdi teli :)
Ay ben miyim degil miyim kafa bulandi
sen keyfine bak tencerecigim :)))Valla kahve yaptım kendime içer kaçarım aaa ne kapak var ortada ne kargo bu saatten sonra gelmez heralde
ay cok komigiz koskoca insanlariçtim geldim...
Bnce degilsn onun kargosu dagitimdadr bence suandaAy ben miyim degil miyim kafa bulandi
Ayyy senin kargo tam muamma zatensen keyfine bak tencerecigim :)))
Bu işler hiç bana göre değil yarın açıklamam gerekiyor birde. Leydiminikin günahını aldınız onu söyleyeyim. Keşke kargom en son bana gelseydi.Eee L Leydiminik değil fayika da değilmiş kim o zaman D deterjan açıkla hadi
Yoksa senin hediyelerin mi onlar :)
Söyle gitsin ya yada paylaşmadığın hediyeleri paylaş senin içinde sıkıcı olmuştur tahminimce zaten kim olduğunu söylemeni istemiyoduk ki foto koycaktın kapağın karıştırdı ortalığı artık kimseeeBu işler hiç bana göre değil yarın açıklamam gerekiyor birde. Leydiminikin günahını aldınız onu söyleyeyim. Keşke kargom en son bana gelseydi.
Bu işler hiç bana göre değil yarın açıklamam gerekiyor birde. Leydiminikin günahını aldınız onu söyleyeyim. Keşke kargom en son bana gelseydi.
ay deli misin en güzel bi şey gelmesi keşke hep ilk bana geleydiBu işler hiç bana göre değil yarın açıklamam gerekiyor birde. Leydiminikin günahını aldınız onu söyleyeyim. Keşke kargom en son bana gelseydi.
kapağını buldum :dAradığınız kapak ben değilim
kız bu nerden çıktı?
kim terkediyor kim affediliyor yahu biriniz özet geçin
Canım söyle de ben de kendisine ulaşayım çünkü iş yerimde olamayacağım ve pazartesi günü ancak elime geçer.kapağını buldum :d