Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kapakta yazsaydı iyiydi...
Benim umudum yok ve gerçekten tüm heyecanım gitti, işte size gelen güzel haberler olursa ona sevinirim napayımsenin kapakta yazsaydı iyiydi...
benimki yarın gelecek senden...Benim umudum yok ve gerçekten tüm heyecanım gitti, işte size gelen güzel haberler olursa ona sevinirim napayım
Canım senin nezdinde kapağıma son kez sesleniyorum, eğer okuyor ve beni duyuyorsan kargomu yönlendirmem için yardım et, yok hayır yardım etmiyorum diyorsan o zaman p.tesi heyecanı baltalanmış olarak açacağım paketini...Aktifim aktif gizli aktifim ben
Yaaaa noluyo bn kargoyu dun verdim zaten dha sabhtan oglene kdrda takip ediyodm zaten nettende kargo dha sabah estergon subedeydi dagitmdaydi nye gelmediki off ya moralm bozuldu valla bide aktif olmyan bri falan denilmis valla gucendim smdi arycm subeyi hemenCanım senin nezdinde kapağıma son kez sesleniyorum, eğer okuyor ve beni duyuyorsan kargomu yönlendirmem için yardım et, yok hayır yardım etmiyorum diyorsan o zaman p.tesi heyecanı baltalanmış olarak açacağım paketini...
aman al sonuçta ben senden önce öğrendim kapağımıAyy o zaman yarına kalmıcaz yaşasın :) L Leydiminik ben önce alcam :)
hayret adımı etiketlememişsinNe olur kapağım sende açıkla artık :))
estergondaysa bu gun ulasir muhtemelen. Canim sen burdasin zaten. fayika 3 gun izin almak zorunda kaldigi icin kargo geri donerse diye telas yapti birazYaaaa noluyo bn kargoyu dun verdim zaten dha sabhtan oglene kdrda takip ediyodm zaten nettende kargo dha sabah estergon subedeydi dagitmdaydi nye gelmediki off ya moralm bozuldu valla bide aktif olmyan bri falan denilmis valla gucendim smdi arycm subeyi hemen
kapının önüne çıktık bekliyoz :)MIhtar aman evden ayrilma sakin
Kusuruma bakmayn ya reikyo kacirmamak icn yazdm hemen burdan brnde
keske whattan yazılsaydı en azından sadece tencereler öğrenirdi bizde meraklanırdık.. ama artık yapacak bişi yok...