Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem kiniye acaba?
Olabilir :)Meraktandır :)
geçmiş olsun canımBaşım çok feci ağrıyor
sen kargonu verdin mi? yoksa elden mi vereceksin?yarın gündüz buluşursunuz sanıyorum ama sen akşam üzeri bizim orlarda olursan bi kahve içeriz belki
Nee ciddimisiniz ay herşeyi kacryrm yoksam fayika bana almiyomu yanı heycan mi yapmaliyimmm instagram a da Buarada bkmadim hc bu İst dayken böle oluyo iste gezmekten frsat bulamıyorum hiçbirşeye )ilk başlarda hediyeyi elden veririm dedin sonra e ve l harfleri var dedin sonra kalpli postitler ve gösterilen kutu var @deterjan a giden paket ne kadar çok senin hediyene benziyor diye düşünüyorum.
haksız mıyım?
bugün ortalık karışık burada 2 kişiye kimin aldığını biliyoruz. pilavustunun eşi halen götürmedi hediyesini..Nee ciddimisiniz ay herşeyi kacryrm yoksam fayika bana almiyomu yanı heycan mi yapmaliyimmm instagram a da Buarada bkmadim hc bu İst dayken böle oluyo iste gezmekten frsat bulamıyorum hiçbirşeye )
verdim ben kargomusen kargonu verdin mi? yoksa elden mi vereceksin?
L Leydiminik vaalla özledim seni de çok isterim yrn gündüz dayimlardayiz aksama klrsam mutlaka ararim
Smdi gecmisi okuyorum sırayla
Geçtim canım o yüzden bugün duruşma sonra eve geçiş falan giremedim buraya. Dana özelden yazıcam burayı işgal etmeyeyim
hadi seninde gözün aydın o vakitKargomu aldım çooook mutluyuuuummm uçuuuuuyoruuuuummmm
beklenen hareketler deriz geçmiş olsun cınımYemegi yaktim desem