- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
benden herşey beklenir burada bıraktığım izlenim buolsan evet mi dicen sanki tabi değil dicen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden herşey beklenir burada bıraktığım izlenim buolsan evet mi dicen sanki tabi değil dicen
Bende öyle oluyorum ya yine bu ay öyle oldum eşim bana sen kilo mu aldın dedişimdi biri geldi ofise aaaaa hamile misin dedi oysaki sadece regl oldum
Canım o şu demek oluyor, kargo şubeye ulaşmış dağıtıma çıkacak
Erken giden kargoyu hemen dagitima cikariyolarCanım o şu demek oluyor, kargo şubeye ulaşmış dağıtıma çıkacak
cınııımmm
Heyecan yapmistim ya
ben de hemen her seferinde böyleyim göbek resmen 5 aylıkBende öyle oluyorum ya yine bu ay öyle oldum eşim bana sen kilo mu aldın dedi
ohhhhh sende yarına kaldınValla kahve yaptım kendime içer kaçarım aaa ne kapak var ortada ne kargo bu saatten sonra gelmez heralde
Görünüş o olduohhhhh sende yarına kaldın
Niye söylemesin canım söylesinde eleyelim bikaç kişiyi kimden olduğu değilde hediyeleri görelim :)bi daha baktim netten teslim gunu bugun 31 mayis diyo gerisini demeyim kizlar artik teslim mi edildi edilmedimi yada suan hedayeye mi bakiyo tencere eline gecerse yazma buraya artik ifsa olma beklemede kal
ben ayrintili fotoyu atmadim kisaca ozetliyi attim heyecenini niye sonduruyon ayrintili listede sube adi yaziyo altinda ustunde o yuzden atmadim onuHeyecan yapmistim ya
Teslim edilecek subeye gelmis demek degil mi bu.
Dagitima cikmis olsa dagitimda diye yazardi
bende kahvemi içiyorum bi de sigaraya inseydim iyiydi ama sizi bırakamıyorum...Valla kahve yaptım kendime içer kaçarım aaa ne kapak var ortada ne kargo bu saatten sonra gelmez heralde
Onun kargosu gelmiş kocişinde ondan senden mi diye heycan yaptıben ayrintili fotoyu atmadim kisaca ozetliyi attim heyecenini niye sonduruyon ayrintili listede sube adi yaziyo altinda ustunde o yuzden atmadim onu
Ben içmiyorum onun için rahatım tel şarjda yayıldım koltuğa :)bende kahvemi içiyorum bi de sigaraya inseydim iyiydi ama sizi bırakamıyorum...
benim kargoda kocasinin kargosuna gitti ev adrese deilOnun kargosu gelmiş kocişinde ondan senden mi diye heycan yaptı