- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Kargoya 1nde teslim tarihi diye vermiş..bende pazartesi öyle diyim vericim erken gitme ihtimalide olabilirKargoya verdin mi bana değildir çünkü is adresimi vermistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kargoya 1nde teslim tarihi diye vermiş..bende pazartesi öyle diyim vericim erken gitme ihtimalide olabilirKargoya verdin mi bana değildir çünkü is adresimi vermistim
Salı günü elinde olur canim.Kargoya verdin mi bana değildir çünkü is adresimi vermistim
diy mi ama
bende kalabalıklar içinde yalnızımYalnızım dostlarımmmm yalnızııımmm yallnıızzzz
O artık benden şüpheleniyo yeni gözdesi benim
Benimde eşim yok.Ankaraya gitti sabah gelirim dedi.çocuklarda uyudu. Bi kahve içerim bariYalnızım dostlarımmmm yalnızııımmm yallnıızzzz
Bende bi kitap onersenize bana dicektimAyy sarah jıo nun böğürtlen kışı diye bi kitabı var okuyan var mı daha öncede okumuştum tekrar okudum şimdi
Ne acılar ne acılar
Bizmk de araba parçası almaya gitmişti. Bi aradim ankaradayim sabaha anca gelirim dediEşimde nöbetçiydi bugün kv takıya çıktı tam aradılar işe çağırmaya zaten kalkcaktık apar topar kalktık :/ 2 de anca gelir