- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
Güvenlik falan sanırsamAbdurrahman kim yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvenlik falan sanırsamAbdurrahman kim yahu
benimde 2 kardeşim hamile en küçük kızkardeşimin kızı olacakmış bugün öğrendik. diğeri de daha çok minnak daha 5 haftalık.. Allah analı babalı büyütsün inşallah. kızının düğününü de görürsün güzel şeyler bunlar.. şimdi ne heyecanlıdır o..Kızlar çok heycanliyiz bu gunlerde minik bi kız bebeğimiz olacak diğer hafta.küçük kız kardeşim hamile oğlu vardı kızı olacak şimdide. İg ye resimlerini koymuştum hatta. son günleri. Hiç kız teyzesi olmadım kız bebek kıyafetleri almayi çok ozledim gidip cicili bicili pembis pembis kıyafetler alicam hafta sonu.Ortanca kız kardeşimde hamile cinsiyetine onunda yuzdeseksen kız demiş oğlu var onunda benim Oğlumdan üç ay büyük onada çok sevindik.bugün kızımın mezuniyet yemeği var bide akşam. kuaföre gidecek ablasiyla saçlarını maşa yaptırmak için şimdi. Suslenip duruyo kaç gündür elbise aldik çok güzel.
Abdurrahman kim yahu
Güvenlik falan sanırsam
canım sağlıkla doğsunlar ne güzelKızlar çok heycanliyiz bu gunlerde minik bi kız bebeğimiz olacak diğer hafta.küçük kız kardeşim hamile oğlu vardı kızı olacak şimdide. İg ye resimlerini koymuştum hatta. son günleri. Hiç kız teyzesi olmadım kız bebek kıyafetleri almayi çok ozledim gidip cicili bicili pembis pembis kıyafetler alicam hafta sonu.Ortanca kız kardeşimde hamile cinsiyetine onunda yuzdeseksen kız demiş oğlu var onunda benim Oğlumdan üç ay büyük onada çok sevindik.bugün kızımın mezuniyet yemeği var bide akşam. kuaföre gidecek ablasiyla saçlarını maşa yaptırmak için şimdi. Suslenip duruyo kaç gündür elbise aldik çok güzel.
canım sağlıkla doğsunlar inşallahbenimde 2 kardeşim hamile en küçük kızkardeşimin kızı olacakmış bugün öğrendik. diğeri de daha çok minnak daha 5 haftalık.. Allah analı babalı büyütsün inşallah. kızının düğününü de görürsün güzel şeyler bunlar.. şimdi ne heyecanlıdır o..
Çok mutlu oldum beğenmene mutlu cuma oldu çok öpüyorum :)MIhtar ya ne desem bilemedim öyle duygulandım ki ah ne kıymetli çok teşekkür ederim güzel kalbinden öperim
kapağım değilmiş cidden ama tenceresi kıskansın yani
Bende çok sıkıldım bugün öğlen geldi kahve içtik gitti kızı uyuttum tekrar geldi tvnin karşısına geçti fındıgı almış eline bana sütlü kahve yaparmısın dedi bende sen niye durmadan eve geliyon işin yokmu dedim buradan geçiyordum ugradım dedi ama son günlerde fazla buradan geçmeye başladı:))sütlü kahve yaptım hani sen içmiyormusun dedi işim var benim dedim olmaz otur illa diyor fındık verdi elime ya çocuk uyuyor işim var diyorum yok oturttu beni bende azıcık kafa dinleyemiyorum giderken de sen gelmemi istemiyorsun diyor Allahım ya
bul bulDur şurda hırdavatçı var sorayım varsa :)
noluyo burdaaaMIhtar ya ne desem bilemedim öyle duygulandım ki ah ne kıymetli çok teşekkür ederim güzel kalbinden öperim
kapağım değilmiş cidden ama tenceresi kıskansın yani
Ya bende bozulurdum sanki bana oyle deden :)))Bende çok sıkıldım bugün öğlen geldi kahve içtik gitti kızı uyuttum tekrar geldi tvnin karşısına geçti fındıgı almış eline bana sütlü kahve yaparmısın dedi bende sen niye durmadan eve geliyon işin yokmu dedim buradan geçiyordum ugradım dedi ama son günlerde fazla buradan geçmeye başladı:))sütlü kahve yaptım hani sen içmiyormusun dedi işim var benim dedim olmaz otur illa diyor fındık verdi elime ya çocuk uyuyor işim var diyorum yok oturttu beni bende azıcık kafa dinleyemiyorum giderken de sen gelmemi istemiyorsun diyor Allahım ya
bul bul
noluyo burdaaa
Yaaa cook heycanliilk hedaye bana geldi
ig de paylaştım içeriğinde ben olan bi foto olduğu içinYaaa cook heycanli
Ne geldi ne geldi
Canım valla şu yeme içme faslı hiç bitmiyor evde hep bir curcuna sıkılıyorum o yüzden zaten bir defa geliyor son günlerde ikiye çıkardı ben önceden hep gelsin birlikte olalım istiyordum ama işlerim oluyor ya da hiçbir yere çıkamıyorum anneme bile kahveye gidemiyorum ben yine eşimle vakit geçirmeyi seviyorum ama çok oluncada bunalıyor insanYa bende bozulurdum sanki bana oyle deden :)))
Ne guzel sma gelmesi
bu yılbaşı çekilişinin iade-i hedayesi :)ilk hedaye bana geldi
Benm esimde surekli evde kendi isi oldgu icn sadece soforleri dolasmaya gdiyo cani isterse calisiyo soforlern isi varsa.emekli gbi takiliyo. Evde olmasi guzel ama yani bazende olmasa dha iyi gbiCanım valla şu yeme içme faslı hiç bitmiyor evde hep bir curcuna sıkılıyorum o yüzden zaten bir defa geliyor son günlerde ikiye çıkardı ben önceden hep gelsin birlikte olalım istiyordum ama işlerim oluyor ya da hiçbir yere çıkamıyorum anneme bile kahveye gidemiyorum ben yine eşimle vakit geçirmeyi seviyorum ama çok oluncada bunalıyor insan
Anladim canim simdi. Dogru diyosun sende cocuk cok. Bi de esin istegi girerse bunalir insanCanım valla şu yeme içme faslı hiç bitmiyor evde hep bir curcuna sıkılıyorum o yüzden zaten bir defa geliyor son günlerde ikiye çıkardı ben önceden hep gelsin birlikte olalım istiyordum ama işlerim oluyor ya da hiçbir yere çıkamıyorum anneme bile kahveye gidemiyorum ben yine eşimle vakit geçirmeyi seviyorum ama çok oluncada bunalıyor insan
Benm esimde surekli evde kendi isi oldgu icn sadece soforleri dolasmaya gdiyo cani isterse calisiyo soforlern isi varsa.emekli gbi takiliyo. Evde olmasi guzel ama yani bazende olmasa dha iyi gbi
Aynen kızlar yani güzelde oluyor o gelmezse ben arıyorum geç kaldın hadi gel diyorum ama işte bazen de bunalıyorum şu anki ruh halimde sıkıntılı zaten regl oluyorum ondan belki bugün öyle bir laf söyledimAnladim canim simdi. Dogru diyosun sende cocuk cok. Bi de esin istegi girerse bunalir insan