seni niye çekiştirelim ki.. yoksa sen öyle mi yapıyorsun acabakimi kimle çekiştiriyorsun acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni niye çekiştirelim ki.. yoksa sen öyle mi yapıyorsun acabakimi kimle çekiştiriyorsun acaba
gunduz 2 saat.. gece 9 saat arada uyanmalar olabiliyor. ama memeyı bıraktıgımızdan bu yana uykularımız daha iyi maşallah..Kızlar benim kız günlük uyku süresini son zamanlarda azalttı toplam 10-11 saat uyuyor. Sizinkilerde durum nasıl?
Kız benle aynı kelimeyi mi kullandın ben sen miyim acaba oluyorseni niye çekiştirelim ki.. yoksa sen öyle mi yapıyorsun acabakimi kimle çekiştiriyorsun acaba
bilmem düşüncelerimiz bir şekerim.. ee bi de kapağını da biliyoruz... kalbimizde birKız benle aynı kelimeyi mi kullandın ben sen miyim acaba oluyor
Kızlar benim kız günlük uyku süresini son zamanlarda azalttı toplam 10-11 saat uyuyor. Sizinkilerde durum nasıl?
Tabi canım işimiz yok özelden seni çekiştiriyoruz
kafa niye bulalım ki şekerim.. cidden aynı şeyi yazmışız hahah.. bizim gibi şakacı mı? ne yazıştığımızı ya da yazıştığımızı nerden biliyorsun kivallahi ben maşallah derim size bizimki gündüz uykusuyla 8 en fazla arada 9
çekiştirme kısmı nerden çıktı acaba kafa bulma demek istedim ben ayrıca elbette özel olarakdan konuştuğum durumlar olabiliyor tabi sizin gibi şakacı tavırlarla değil
Seni çekip alacağını mı sandın aramızdan şu an keyfi yerinde onun merak etmekapağım sana da aşk olsun
şimdi ben benimle kafa bulduğunuzu düşündüğüme göre bunun şakacı bir tavır olabileceği kanısındayım he şakacı olmayabilir yazışma da olmayabilir ortada tabikafa niye bulalım ki şekerim.. cidden aynı şeyi yazmışız hahah.. bizim gibi şakacı mı? ne yazıştığımızı ya da yazıştığımızı nerden biliyorsun ki
eğer bu durumumdan keyif de alıyorsa maşallah onaSeni çekip alacağını mı sandın aramızdan şu an keyfi yerinde onun merak etme
Niye keyfi yerinde olmasın, senin onu ne kadar düşündüğünü biliyor yetmez mi, onu bulmak istemen, onu merak etmen hoşuna gitmez mi bencesi gidereğer bu durumumdan keyif de alıyorsa maşallah ona
kapağın naptı ki şimdi de ona sardın.. hiç bi bilgisi yokkapağım sana da aşk olsun
Canım senin kız kaçta yatıyor kaçta kalkıyor birde aradaki kısa süreli uyanmalarını uyuduğu süreden çıkartıp öylemi hesap ediyosuneğer bu durumumdan keyif de alıyorsa maşallah ona
erkek dedi geçen gün hani hediye bakarken kız kıyafetlerine önceden bakıyormuş ne çok seçenek var diyordu şimdi de erkeklere bakarken falan filan diye yazmıştı. nasıl kaçırdın ya. yoksa ben mi yanlış anladıma cabaHaha sen daha kız mı erkek mi onu demiyorsun benden beden istiyorsun oldu canım oldu
Kaçırmadım okudum onu Sünnete gidecek ona hediye bakıyordur erkek dediği odurerkek dedi geçen gün hani hediye bakarken kız kıyafetlerine önceden bakıyormuş ne çok seçenek var diyordu şimdi de erkeklere bakarken falan filan diye yazmıştı. nasıl kaçırdın ya. yoksa ben mi yanlış anladıma caba
burada da kimsenin çikolataya ihtiyacı yokmuş geçende bu konu olmuştu. hem sen herkesin çikilata koyduğunu nerden biliyorsun ki acaba gizli ajan mı oldun ne her şeyi biliyorsun maşallahKızlar hepiniz çiklot miklot koymuşsunuz bende koysam mı acaba tencerem tatlı yesin tatlı konuşsun
gerçi onun ihtiyacı yok
çok çakallık yapıyor bu L Leydiminik demek öyle daha hiç ipucu vermemişsin sen tenceren hakkında. bu gizemlilik neden acabaKaçırmadım okudum onu Sünnete gidecek ona hediye bakıyordur erkek dediği odur
genelde 12-1 gibi yatıyor sabah 7-8 gibi kalkar öğlende 1 saat uyur kaba taslak bişi söyledim he tabi gece uykusu kesintisiz değil kaç kez kalktığı belli olmuyo bazen hemen uyuyo bazen oyun bazende sallanmak istiyorCanım senin kız kaçta yatıyor kaçta kalkıyor birde aradaki kısa süreli uyanmalarını uyuduğu süreden çıkartıp öylemi hesap ediyosun
Sen demedin mi kahve çikolata diyeburada da kimsenin çikolataya ihtiyacı yokmuş geçende bu konu olmuştu. hem sen herkesin çikilata koyduğunu nerden biliyorsun ki acaba gizli ajan mı oldun ne her şeyi biliyorsun maşallah