Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atsanaHediyelerimi bitirmenin haklı dururunu yaşıyorum atayım mı buraya da
2 ay bekledin azcık daha sabretatsana
kaç beden aldın sen bana onu de2 ay bekledin azcık daha sabret
son gün ipucusu olmasın
Haha sen daha kız mı erkek mi onu demiyorsun benden beden istiyorsun oldu canım oldukaç beden aldın sen bana onu de
sen benim kadar kötü bir insan değilsindir belkiHaha sen daha kız mı erkek mi onu demiyorsun benden beden istiyorsun oldu canım oldu
Evet mesela senin kapağını biliyorum ama söylüyor muyum hayırrsen benim kadar kötü bir insan değilsindir belki
Hediyelerimi bitirmenin haklı dururunu yaşıyorum atayım mı buraya da
Ay gurur olacak o küçükkenden beri d ile g yi karıştırırımdururu ne ki
Evet mesela senin kapağını biliyorum ama söylüyor muyum hayırr
oklava ne oluyor ki acaba..,Ay gurur olacak o küçükkenden beri d ile g yi karıştırırım
Kafama vuruyorum onu görmüyor musun yoksa vurmuyor muyum
neeeeeeee
ee kapagı haftasonu kacırdı yazıya doktu ya geçmişi de okumamış bakKafama vuruyorum onu görmüyor musun yoksa vurmuyor muyum
bi leydi bilmiyor desene
Canım böyle durumlarda belediyeye şikayet ediyosun belediye önce uyarıyor yaptırmaları için eğer savsaklarlarsa belediye onlara ceza kesiyor. Benim abim yaşadı aynısını en sonunda komşumuz şurda demeyip şikayet etti ve mecbur yaptırdılar.Daha once oldugunda apartman gorevlisi soyledi. Tamam dediler. Sonrabaktim hala devam ediyo. Onlar yukarda dus alirken bildigin asagi su akiyo. Tekrar soyledim. Apartman gorevlisi abla en az 10 kezgittim kapiya. Kapiyi acmiyolar dedi. Evdeler sesleri de duyuyoruz. En son ev sahibine sikayet ettik. Tum daireler tek bir kisiye ait binada. Adam bi de yurt disinda. O konustu yaptirdilar. Simdi apartman gorevlisi de yok kendim gitcem. Yine savsaklarlarsa bu sefer kavga cikaririm.
Oglene dogru gidicem bakalim. Bu sefer nasil davranacaklar
Tabi canım işimiz yok özelden seni çekiştiriyoruz
Gece 9 saat uyuyuyor, gündüz belli olmuyor 1 saat ortalama etti sana 10Kızlar benim kız günlük uyku süresini son zamanlarda azalttı toplam 10-11 saat uyuyor. Sizinkilerde durum nasıl?