Direk bi koli bez mi gönderseydim acabaİçine de bir kaç bez koy bunlar son olsun diye de not yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk bi koli bez mi gönderseydim acabaİçine de bir kaç bez koy bunlar son olsun diye de not yaz
Ben yaptım o sporu bugün hem de topuklularlaspor ayakkabılarımı yanımda getirdim şimdi değiştiriyorum zira mağazadan mağazaya koştircim
topukluyla rahat koşturamam yarıda kalır ertesi güne de sarkmasın istiyorum çünkü başka eksiklerimi tamamlamayı planlıyorumBen yaptım o sporu bugün hem de topuklularla
O kadar erken yapılsın istedin en sona sen kaldın yine :)topukluyla rahat koşturamam yarıda kalır ertesi güne de sarkmasın istiyorum çünkü başka eksiklerimi tamamlamayı planlıyorum
Hediyelerimi bitirmenin haklı dururunu yaşıyorum atayım mı buraya da
Kızlar hepiniz çiklot miklot koymuşsunuz bende koysam mı acaba tencerem tatlı yesin tatlı konuşsun
gerçi onun ihtiyacı yok
Kız ne zaman alcan pazartesi kargoya vercen yumurta kapıda sen oturuyon hala
yumurtayla yakın ilişkim yüzündenO kadar erken yapılsın istedin en sona sen kaldın yine :)
Diyosun
Ne oldu fikir mi verdi
İnşallah yaparlar en kısa zamanda kocası musait olana kadar su mu akacak hayret birşeygittim soyledim. Yaa napsak ki dedi kosedeki sivakar dokuldu siz hesab edin artik dedim. Esime soylerim musait oldugunda yapar dedi
Insan en kisa zamanda hallederiz falan der. Keyiflerini beklicem yani esime soyledim ara ev sahibini de en kisa zamanda yaptirsinlar diye. Amma rahat kadin
Kız ne zaman alcan pazartesi kargoya vercen yumurta kapıda sen oturuyon hala
Bende okuyup okuyup gülümseyip kaçıyorum.Hırs yaptım bitirdim sayfaları sonunda
Takıldığın yerde yardımcı olalım canımYa ben de ana hediyeleri hallettim ama yan hediyelerde sıkıştım kaldım :/ ne alsam ne yapsam bilemedim. Bi de ben de ptt kargo işe göndericem onlar kutuya mı koyuyor ayrıca, bileyim de ona göre hazırlayayım ben de
Ay bu saydıklarını niye betülle yapamıyorum acaba saçlarını taradam hele kıyamet kopar kulaklarını hayatta elletmez hele o son sızma kısmı her akşamımız actionlıEsim bu gun de gec gelecegini soyleyince. ordan oraya atlayip ziplayip yordum kuzumu. Benimde pertim cikti o ayri
Masaj yaptim ayaklarina. sirtini kasidim. Saclarini taradim. Son kozum olarakta kulak copuyle kulagini temizledim (niyeyse mayisiyo hemen bunu yaparken ) masal anlattim. Yatagina koydum. 5 dk ya kalmadan sizdi