Sen demedin mi kahve çikolata diye
eatmeat dedi çikolata koycam usuldendir diye
sunset erimez mi dedi erimez dendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptirmam derlerse bende sikayet ederim mutlaka. Kuf oldu bildigin cok gamsizlar. Bakalim soyledim insallah tatlilikla hallolurCanım böyle durumlarda belediyeye şikayet ediyosun belediye önce uyarıyor yaptırmaları için eğer savsaklarlarsa belediye onlara ceza kesiyor. Benim abim yaşadı aynısını en sonunda komşumuz şurda demeyip şikayet etti ve mecbur yaptırdılar.
Çok kötü olmuş, o zaman ben de koymasam mı, erimez havalar sıcak değil, raftada dışarda duruyor erimiyor diye düşünmüştüm amaBen çikolata koymayacağım kargo ne şekilde taşır bilmiyorum ya erir akarsa ay düşünmek bile istemiyorum böyle bişeyi. Çünkü başıma geldi bana doğum günümde iş arkadaşım bir bluz almış birde seviyorum diye portakallı bitter çikolata koymuş paketi bi açtım hep çikolata allahtan bluzün poşetinden içeri geçmemiş.O yüzden tencerem kusuruma bakmasın şimdiden söyleyeyim.
kafam karıştı koysam mı koymasam mı napacaksın koyacak mısınÇok kötü olmuş, o zaman ben de mi koymasam, erimez havalar sıcak değil, raftada dışarda duruyor erimiyor diye düşünmüştüm ama
Bunu bi düşüneyim, bir bakayım eğer kargo geçen seferki gibi çabuk giderse sorun olmaz da ya kargoda uzun süre beklerse ay fena olur, çok üzülürüm, gerçi benim şeker kırılmıştı geçen sefer S Sunset5 öyle dediydi, ya bu da paramparça giderse offfkafam karıştı koysam mı koymasam mı napacaksın koyacak mısın
Bana alıyo işte minik yaa beden bile sordu açık açıkerkek dedi geçen gün hani hediye bakarken kız kıyafetlerine önceden bakıyormuş ne çok seçenek var diyordu şimdi de erkeklere bakarken falan filan diye yazmıştı. nasıl kaçırdın ya. yoksa ben mi yanlış anladıma caba
Sormasına gerek yok ki biliyor senin oğlanı bilmiyor mu görmüyor mu uzun süredir ben alsaydım şippadanak alırdım senin oğlanaBana alıyo işte minik yaa beden bile sordu açık açık
Yok ya en son bir yaşındayken gördü :)))Sormasına gerek yok ki biliyor senin oğlanı bilmiyor mu görmüyor mu uzun süredir ben alsaydım şippadanak alırdım senin oğlana
Ben de ya bez paketi ya ayakkabı kutusuna hediyelerin sığma durumuna bağlıPrima kutusuna koyucam ben. Cikolatalard kutulu ambalajli zaten. Normal hediyepaketi olsa belki ezilme kirilma olur ama kuruda bisey olmaz bence. Estetigimi bozacak olsada bi pakete daha koyayim bari ben
Haha o kadar saklandı ama yakalandı deseneYok ya en son bir yaşındayken gördü :)))
ben yarın kutuya koyacağım hediyeleri ptsei sabah ilk iş ptt ye gitmek olacak...Ben de ya bez paketi ya ayakkabı kutusuna hediyelerin sığma durumuna bağlı
Benimkini bezpaketi paklarBen de ya bez paketi ya ayakkabı kutusuna hediyelerin sığma durumuna bağlı
İçine de bir kaç bez koy bunlar son olsun diye de not yazBenimkini bezpaketi paklar