- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktardan iki defa aldim ama tutturamadim malesef kefiri. Rafta uzun sure kalinca ya da gun isigina maruz kalinca aktifligini yitiriyomus. En son buldum biyerden. Cogaldikca da dagitiyorum herkeseaktarlarda maya var canım.. ben aktardan almıştım..
ben hayret ediyorum icisine bi garip tadi var. Cilekliyi ozellikle hic icmiyo denemistim de. orman meyvelisini iciyo sadece. Bi de sade olarak iste. Bende aliyorum arada evde yapmamissam ya da bi yere giderken yanimda yiyecek bulunsun diye.Hirada kefiri sade icmiyo artik.bikti galiba. Hazir meyvelilere bayiliyo. Bende oyle yapamam hazirlarda bi sakinca yoktr insallah icimin kini aliyorm
Bagirsaklari calistirdigi icin iyi geldi bize. Surekli kabizdik.selam anlamadım kabızlığa kefirmi iyi geliyor.bide nasıl kullanıyorsunuz
Bagirsaklari calistirdigi icin iyi geldi bize. Surekli kabizdik.
Bazen sade bazen yemek yaninda. Icine meyve katarak fala yediriyorum. Hazirmeyvelileri de var
bende bir kaç bişi baktım dün ama yok içime sinmedi önümdeki üç güne mağazaları böldüm oraları gezicim umarım nihayete erer bir de paketleri almak için kırtasiyeye gitmem gerek onu hangi araya sokuşlayacağım bilmiyorumYa dun koca mağazada tencereme bir şey beğenemedim
bilmiyodumgünaydınnn..
sen bilmiyormuydunn kiii..
ben okuduğumu anlıyomuyum he anlıyomuyumyazmistim daha once beni kaale almadin okumadin dimek
Canim ankaraya gittigimde ara verdim direk tekrar kabiz oldu. Ordan anladim bende. Icindeki bakteriler bagirsaga yerlesip calismasini duzenliyomus. Simdi ben kendim mayaliyorum. Mayasini bulmak lazim. Ama hazirlardan bi alip dene istersen severse gonderirim ben sana maya bulmak zor oluyo biraz. Ay insallah sever
kötü düşünme ateş genelde inatçı malum 3 günü buluyo ama inşallah kuzumun ateşi antibiyotikle daha hızlı düşer3 te 39 gecti atesi surup verip hemen dus aldrdim sabaha dgru dustu atesi. Bu donemde ates cok Tehlikeliymis 2 3 YAS arasi korkuyorm cok insallah antibiyotik etkisni gosterir bugn
süte mayasini katarak yogurda benzer sekilde mayaliyosunuzbenim oğlumda kabız.2 günde 1 çıkıyor tuvalete bide kefir denim.mayalamak ne
insallah sever canim ben epey bi hazir almistim zaten. Sonradan basladim kendim mayalamayabende bir kaç bişi baktım dün ama yok içime sinmedi önümdeki üç güne mağazaları böldüm oraları gezicim umarım nihayete erer bir de paketleri almak için kırtasiyeye gitmem gerek onu hangi araya sokuşlayacağım bilmiyorum
yine şu yumurtanın bi yerlere dayanma kısmındayım
bilmiyodum
ben okuduğumu anlıyomuyum he anlıyomuyum
hazır da aynı etkiyi gösterir umarım tabi bide inşallah sever teşekkür ederim canım eğer sever gibi olursa mayayı rica ederim senden
kötü düşünme ateş genelde inatçı malum 3 günü buluyo ama inşallah kuzumun ateşi antibiyotikle daha hızlı düşer
Aynen ya kızın ıvırı zıvırı bitmiyor, erkek öyle mi al mavi aşortman bitti gitti ben de kabasını aldım detaylardayım işte incik cincik kısım bugün Azadla halledicez onu daBen eşortman ala ala kız inceliklerini unutmuşum, o yüzden bu çırpınışım, o yüzden bu beğenememek
Aynen bizim topiğin kızlarının hepsi de birbirinden alımlı, birbirinden güzel, birbirinden kokoş işimiz zor erkek anaları olarakAynen ya kızın ıvırı zıvırı bitmiyor, erkek öyle mi al mavi aşortman bitti gitti ben de kabasını aldım detaylardayım işte incik cincik kısım bugün Azadla halledicez onu da
Mesela neler aldın örnek verir misin acaba benimde incik boncuk kaldı... eksik kalmışsa tamamlamış olurum canım..Aynen bizim topiğin kızlarının hepsi de birbirinden alımlı, birbirinden güzel, birbirinden kokoş işimiz zor erkek anaları olarak
Ay olmaz söylemem süprizi kaçarMesela neler aldın örnek verir misin acaba benimde incik boncuk kaldı... eksik kalmışsa tamamlamış olurum canım..
alla alla sanki alınan şeyler belli değil.. farklı bişi varsa alayım dedim..Ay olmaz söylemem süprizi kaçar
ben senin tencerem olabilir miyim acaba tüm yollar bana cıkıyorrrr...Ve son ipucu geliyor, benim tencerem ilk çekilişte yoktu
ben senin tencerem olabilir miyim acaba tüm yollar bana cıkıyorrrr...
Ve son ipucu geliyor, benim tencerem ilk çekilişte yoktu
Seçenekleri çok düşürdüüünnnVe son ipucu geliyor, benim tencerem ilk çekilişte yoktu