- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
ayıp sana dünür bizi ne çabuk unuttun :)Seni biliyorum ya karaoglanin anasi
Lutita leydiminik pilavustukuru reika yi tanidim da digerleri karisiyo hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayıp sana dünür bizi ne çabuk unuttun :)Seni biliyorum ya karaoglanin anasi
Çookkl geçmiş olsunsagolun kizlar 37 ye dustu cok sukur kudurmaya devam gozler acildi biraz
sagol canmÇookkl geçmiş olsun
yok canim icmez sut malesef. Yogurt peynir de yemedigi icin denemistim bende badem sutunu.A Akaibu canım senin kız süt içiyormu bilmiyorum. Daha önce badem sütü yaptığını söylemiştin tarifin nasıldı bilmiyorum ama ben bu sefer bir su bardağı badem iki su bardağı su ile yaptım sonra muzla blendırdan geçirdim ve tadını sevdi. İnsallah dokunmaz da içebilir benim kız. Eşimde bu seferki güzel olmuş diyor dene istersen canım.
Gökçe çok sever etiAyyy yine mi hastalık, geçmiş olsun hasta bebelere.
E ekskkalmym kendimi şöyle tanıtayım, en et sever bebe kim bu topikte, işte onun anasıyım eatmeat
Oğlum kadar olamaz valla görse gökçeyi bile yer et niyetineGökçe çok sever eti
Beni tanıdınmı 3 çocuk annesi:)))
Yaaa ben yaa ben nasıl tanımazsin ogluslarimiz benzerdi kucukkenişimde pek değişmedi ya neyse unutuldukmu yoksa nerelere gidim nerelerden atım kendimi
ayıp sana dünür bizi ne çabuk unuttun :)
Uyurken versen içmez mi ki canım. yarım kaldırıp içiriyodum benYne yukseliyo 38 oldu. Uyudu azonce. Bn sabahlarm artik kahvenin dibine vurdum suan. Gerci gozume uyku grmezki
Dha yukselirse uyandiriyimmi nasl vercem surubu .
Bilmiyormki canm yukselirse biraz dha oyle yapiyim bnde ozmanUyurken versen içmez mi ki canım. yarım kaldırıp içiriyodum ben
Burdan çıkan sonuç senin kapak bu 5 isimden biri 1. Sırada eatmeatSeni biliyorum ya karaoglanin anasi
Canım yükselirse ver şurubu olmazsa uyandırıp verirsinYne yukseliyo 38 oldu. Uyudu azonce. Bn sabahlarm artik kahvenin dibine vurdum suan. Gerci gozume uyku grmezki
Geçmiş olsun üstünü örtme bi de atletle yatır istersen. Duş da aldırdın mıYne yukseliyo 38 oldu. Uyudu azonce. Bn sabahlarm artik kahvenin dibine vurdum suan. Gerci gozume uyku grmezki
Aniden cikiyo cok zor iniyo atesi korkuyorm valla 39.9 gorunce sok oldm bugn durup dururkenlutita gecmis olsun donusumlu ver ates dusurucu calpol ve ibufen grubunu en erken 4-6 saat arayla
Eger tirmanma hizli olursa fitil
tshrt sort var ustnde. İnce.Geçmiş olsun üstünü örtme bi de atletle yatır istersen. Duş da aldırdın mı
sen nehiri niye unutuyon kahvaltida da et yapayim yerOğlum kadar olamaz valla görse gökçeyi bile yer et niyetine