- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
sagol canmlutita cok gec mis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canmlutita cok gec mis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah
Bilmemmmmmyoksa tenceren ben miyim
Çok akıllısın cicimmSen öyle san
Hiiiii tabi tabi daha ilk gun çaktırdın smdi napsan nafileHeyecan mı istiyorsun canım, peki o zaman al sana heyecan tencerem sen değilsin
Ay cnm benim ne aldın ki :)Hediyelerimden birini tamamladım değmeyin keyfime
:) yarasın KaraoğlanaOğlum kadar olamaz valla görse gökçeyi bile yer et niyetine
Görmedim ben canım. Çok geçmiş olsun. Gökçede acıyo diyo ağlıyor. Ağrı kesici verdim sallıyorum. İnşallah uyur.Benim kizimda hasta yazmistim ama bizi kayle alan yok anlasilan iki kisinin disinda:) neyseee
İnşallah canım evet faydaliymis. Senin kız süt ürünlerinin hasını içiyormuş kefir bağışıklık sistemine çok faydalı bir içecek. Kefir için uzun ve sağlıklı ömür iksiri de denir.yok canim icmez sut malesef. Yogurt peynir de yemedigi icin denemistim bende badem sutunu.
Tarifi internetten bakmistim tam hatirlamiyorum epeydir yapmadim hic. Kefir seviyo benim sipa. Onu mayalamakta daha az zahmetli geldi bana. Cig bademi de her yerde bulamiyodum bi de. Kefirden bikarsa yine denerim bi de oyle.
Insallah dokunmaz fistiga annesi baya da faydaliymis sanirim
Geçmiş olsun size de gözden kaçmıştır az girdiğin için belki.Benim kizimda hasta yazmistim ama bizi kayle alan yok anlasilan iki kisinin disinda:) neyseee
Bende yazdım sanıyorum ama yazamamışsam çok geçmiş olsun Can'ım çabuk iileşsin fıstıkBenim kizimda hasta yazmistim ama bizi kayle alan yok anlasilan iki kisinin disinda:) neyseee
Oyleymis canim. Kabizlikta onun sayesinde duzeldi zaten. Ara ara vermoyorum ondan da tiksinmesin diyeİnşallah canım evet faydaliymis. Senin kız süt ürünlerinin hasını içiyormuş kefir bağışıklık sistemine çok faydalı bir içecek. Kefir için uzun ve sağlıklı ömür iksiri de denir.
aaaa kabızlık onun sayesinde mi düzeldi bende denesem zahmet olmazsa nasıl yaptığını yazabilir misin canım şu kabızlığı geçirmek için kaf dağına çıkın deseler çıkacak moddayımOyleymis canim. Kabizlikta onun sayesinde duzeldi zaten. Ara ara vermoyorum ondan da tiksinmesin diye
günaydınnn..aaaa kabızlık onun sayesinde mi düzeldi bende denesem zahmet olmazsa nasıl yaptığını yazabilir misin canım şu kabızlığı geçirmek için kaf dağına çıkın deseler çıkacak moddayım
yazmistim daha once beni kaale almadin okumadin dimekaaaa kabızlık onun sayesinde mi düzeldi bende denesem zahmet olmazsa nasıl yaptığını yazabilir misin canım şu kabızlığı geçirmek için kaf dağına çıkın deseler çıkacak moddayım
aktarlarda maya var canım.. ben aktardan almıştım..yazmistim daha once beni kaale almadin okumadin dimek
Canim ankaraya gittigimde ara verdim direk tekrar kabiz oldu. Ordan anladim bende. Icindeki bakteriler bagirsaga yerlesip calismasini duzenliyomus. Simdi ben kendim mayaliyorum. Mayasini bulmak lazim. Ama hazirlardan bi alip dene istersen severse gonderirim ben sana maya bulmak zor oluyo biraz. Ay insallah sever
sizede gecmis olsun..Benim kizimda hasta yazmistim ama bizi kayle alan yok anlasilan iki kisinin disinda:) neyseee
3 te 39 gecti atesi surup verip hemen dus aldrdim sabaha dgru dustu atesi. Bu donemde ates cok Tehlikeliymis 2 3 YAS arasi korkuyorm cok insallah antibiyotik etkisni gosterir bugnBende yazdım sanıyorum ama yazamamışsam çok geçmiş olsun Can'ım çabuk iileşsin fıstık
lutita nasıl oldunuz çıkmamıştır inşallah tekrar ateşi
Bnde eczaneden almistm ama beceremedimaktarlarda maya var canım.. ben aktardan almıştım..
Hirada kefiri sade icmiyo artik.bikti galiba. Hazir meyvelilere bayiliyo. Bende oyle yapamam hazirlarda bi sakinca yoktr insallah icimin kini aliyormyazmistim daha once beni kaale almadin okumadin dimek
Canim ankaraya gittigimde ara verdim direk tekrar kabiz oldu. Ordan anladim bende. Icindeki bakteriler bagirsaga yerlesip calismasini duzenliyomus. Simdi ben kendim mayaliyorum. Mayasini bulmak lazim. Ama hazirlardan bi alip dene istersen severse gonderirim ben sana maya bulmak zor oluyo biraz. Ay insallah sever
Hirada kefiri sade icmiyo artik.bikti galiba. Hazir meyvelilere bayiliyo. Bende oyle yapamam hazirlarda bi sakinca yoktr insallah icimin kini aliyormyazmistim daha once beni kaale almadin okumadin dimek