Bebek Beslenmesi Anneler Yarışıyor ! Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tariflerini arıyoruz....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

En Başarılı bulduğunuz Besleyici / Lezzetli/ Doyurucu / Faydalı Mama tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    585
  • Anket Kapalı .
İlk sayfaya yazmadım diyelim bu yarışma uzun zamandır yapılıyor.Bu bölüm içerisinde açılan bir yarışma ise kurallar sabittir.Birinde istenmiyorsa diğerinde de istenmez.:-):-)
Ben etik bulmuyorum gidip diğer bölümlerde bunun muhabbetinin yapılmasını çünkü şikayetler başlıyor.Aslında bildirim gidince o kişi 1. bile olamıyor ama boşa tadımız kaçıyor.Daha özenli davranırsanız eğlenerek yarışırız:)

Nevreste Nevreste abla normal yemek yarışmasında oy istemek yasak ya, burada değil mi? Ben katılamadım bebeğim henüz 5aylık, oy verip çıkacaktım da son mesajları görünce yazmak istedim.

Ya da arkadaşlar ilk defa mı katılıyorsunuz acaba yarışmalara? Bir sıkıntı çıkmaz umarım.

Hepinize bol şans diliyorum ♥
Genelde ilk yarışmalarda bu sorunları yaşıyoruz.:-):-)Devam edince alışacağız :KK45:

Arkadaşlar 6. Takıma yarışma bilgisini imâ eden mesaj attığım İçin çok özür dilerim. Açıkçası dolaylı bi davranış olduğundan kuralı çiğnemez diye düşünmüştüm o_O
Ah bu KK’nın dikkatli, titiz kadınları yakalandım.

Arkadaşlar 6. Takıma yarışma bilgisini imâ eden mesaj attığım İçin çok özür dilerim. Açıkçası dolaylı bi davranış olduğundan kuralı çiğnemez diye düşünmüştüm o_O
Ah bu KK’nın dikkatli, titiz kadınları yakalandım.

İnsan ilk katıldığı zaman heyecanını paylaşmak istiyor kuzum anlıyorum seni 😊 burada yarışan yarışmayıp takip eden herkes kazanıyor birinci olmak mühim değil inan ki

İnsan ilk katıldığı zaman heyecanını paylaşmak istiyor kuzum anlıyorum seni 😊 burada yarışan yarışmayıp takip eden herkes kazanıyor birinci olmak mühim değil inan ki
Canım hedef sonuncu olmamak zaten :olamaz:
Ama yazdığım tanıtım mesajı kendimle ilgili değildi :KK70:okuyanlar biliyor
Ben buranın atmosferinde bulunmak İçin geldim mama bahane
Salçalı makarna kabul edilse makarnada yapardım 😂

X