- 8 Eylül 2016
- 103.190
- 437.770
- 35
Aynen canım ben bunların cogunu ilk kez gördüm :)Aferin iyi yaptın çok lazım olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ben bunların cogunu ilk kez gördüm :)Aferin iyi yaptın çok lazım olacak
Şahane tarifler var bende ekran resmi aldım bikaçtaneAynen canım ben bunların cogunu ilk kez gördüm :)
Iyi yapmıssın canım senin kız daha kücük yaparsın arada :)Şahane tarifler var bende ekran resmi aldım bikaçtane
Aynen bu tarifler makarnaya benzemiyor yani ne görseli nede tadı ön planda,besleyiciliğine bakıyor annelerIyi yapmıssın canım senin kız daha kücük yaparsın arada :)
Kesinlikle canım bakalım en besleyici mama hangisii secilecek,Aynen bu tarifler makarnaya benzemiyor yani ne görseli nede tadı ön planda,besleyiciliğine bakıyor anneler
Benim favorim 3 taneydi ama oy hakkı birdi malesef...Kesinlikle canım bakalım en besleyici mama hangisii secilecek,
Sen nasılsın canım eşin iyileşti mi
Oy hakkı iki olsaydı güzel olurdu :)Benim favorim 3 taneydi ama oy hakkı birdi malesef...
Teşekkürler kuzum daha iyi eşim, gelen gidende azaldı ben de kendime gelebildim biraz
Bende çok özledim kuzu Yeni kategoride aktif olurum inşallahOy hakkı iki olsaydı güzel olurdu :)
Cook şükür canım dinlen artık arada gel özledik seni ❤❤
Kişisel algılanacak bişey yok canım oy istemek diye bişey yok zaten. Ben kırmızı pabuçun takımına gittim, maman çok güzel olmuş sen oy alırsın bu mamayla dedim. Olay bundan ibaret.Yasaksa değil canım ilk sayfada yaziyo olmasi lazim yasak olduğu ben bilmiyorum oy istemeye girermi yazismalariniz onu Nevreste bakar söyler zaten kişisel algılama genel düşüncemi yazdım
Yeni kategori belli canım zaten inşallah aktif olarak bekliyoruz senide :))))Bende çok özledim kuzu Yeni kategoride aktif olurum inşallah
Aaa hani nerde nezaman belli oldu, bak nekadar geri kalmışımmYeni kategori belli canım zaten inşallah aktif olarak bekliyoruz senide :))))
Ramazan sofraları olacak dendi canım her ramazanda oluyormus :))Aaa hani nerde nezaman belli oldu, bak nekadar geri kalmışımm
Ha tamam o ihtimali çok önceden biliyordum ben sandım ki yeni konu açıldı muhabbet orda dönüyorRamazan sofraları olacak dendi canım her ramazanda oluyormus :))
Ama değişedebilir de tabi belli olmaz :))
Baktım ilk sayfada oy istemek yasaktır yok sorun yok atış serbest Nevreste
Yok yok daha acılmadı canım :))))Ha tamam o ihtimali çok önceden biliyordum ben sandım ki yeni konu açıldı muhabbet orda dönüyor
Yasak tabi ki!Baktım ilk sayfada oy istemek yasaktır yok sorun yok atış serbest Nevreste
Kocaman büyük harflerle yazdım görünmüyor muBaktım ilk sayfada oy istemek yasaktır yok sorun yok atış serbest Nevreste
Bundan sonra daha dikkatli olursanız sevinirim.Burası dışında başka bölümlerde yarışmaya katılanların veya arkadaşlarının muhabbet etmesini hiç etik bulmuyorum:)Canım beni kastediyorsan benim takımla kendi adıma bi yazışmam yok
Oy istemek yasaksa tabiki etik olmaz bu davranış
Birde yarışma İçin hedefim sadece sonuncuyu geçebilmek benim takım gece buralarda gündüz uyuyoruz biz
Dr zamanim gelmiş kimin nazari değdi gözlerime koymiycam buraya gözümüKocaman büyük harflerle yazdım görünmüyor mu
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..