inş canım ikimiz içinde hakkımızda hayırlısı olur.Haber aldığın zaman muhakkak bizede haber ver canım.Hayırlı haberlerini bekliyorum inş.Belirtilerimiz bizi yanıltmaz ve psikolojik değildir.Bu melekler içimizdedir. Bende yarını iple çekiyorum.Kaçta alıcaksın sonucunu.Eğer varsa doğumumuz aynı zamana denk gelicek.
Arkdaşım çok üzgünüm,aksaşm nete giremedim,dışarıdaydık.. seni yalnız bıraktım,yazdıklarını okuyunca içim cızladı. Söz vermiştim halbuki sana,nolur kusuruma bakma. Ama elımde olmayan nedenlerden oldu. Az kaldı,sanırım sen bu saatlerde öğrendin sonucu.. bende burada merakla bekliyorumm seni,dualarım seninle..
Merhaba canım, sakın üzülme olur mu çünkü Allah en uygun en güzel zamanda seni bebişle ödüllendiriyor.Bak ben bir sene korunmadığım halde hamile kalamıyordum, her ay test yapıp tek çizgi görmekten nefret etmiştim. Artık düşünmekten vazgeçtiğim ay hamile olduğum haberini aldım ve şu anda 7 haftalık hamileyim.Dün bebeğimin kalp atışlarını dinledim ve hala inanamıyorum. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Umudunu hiçbirzaman yitirme ,unutma en iyi zamanı Allah biliyor birtanem.
Bu arada hamileliğim erken olduğu için benim de kan testim negatif çıkmıştı bilgin olsun. Reglim yedi gün geçtikten sonra test yapmıştım ve pozitifti.:teselli:
selam kıslar ben de sizdenim yani canı gönülden accaip bebiş isteyen:)
geçen ay adetimden 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım sonuç pozitif çıktı o günden 2 gün sonra tekrar yaptırdım bu sefer sonuç negatifti kimyasal gebelikmiş nasıl oluyosa artık. kısa bi süreliğine de olsa yaşadım yani o duyguyu kısmet bu aya belki de kimbilir... şuaralar yumurtlama günlerim inşallah Allah isteyen herkese nasip eder. duygularımızı paylaşırız gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?