nazcim insallah yasamassin duam seninlede su an emin ol. cunku benim de bir hafta var adetime ve hamilelik belirtisi yasiyorum sen yaptirdiktan sonra bende yaptircam adetimi bekleyemicem cunku allah bize ve herkese bebek nasip etsin saglikli sihhatli hayirlievlatlar bende heyecanliyim hemde cok bakalim hayirlisi olsun haberrini bekliyorum bize muhakkak yaz bhoscakal
Bugün bir türlü sana rast gelemedim. Lütfen olumsuz düşünme. Böyle yaparsan eziyetten başka bir şeye dönüşmez bu iş. Düşün ki olumsuz.. bir daha deneyeceksin,elinden geleni yapacaksın.. ve hayırıyla huzuruyla nasip olacaksın çocuguna.. Bak ranagül de iyi dileklerini dilemiş.
Biz yanındayız,sonuç ne olursa olsun burada seni bekliyoruz.
kan testi neden o kadar geç sonuçlanıyor benim yaptırdığım test bi kaç saat sonra belli olmuştu
umarım herşey dilediğin gibi olur
benim de dualarım seninle evrişcim, inşallah istediğin gibi alırsın sonucu, sabret az kaldı :))) sevgiler
sevgili naz ben de yeni üye oldum evriş le yazdıklarını okudum merak ettim canım test yaptırdınmı bende 7 ve 5 yaşında 2 oğlan annesyim tecrübelerimizi soraarsan seve seve yardım ederim hayırlısı olsun belini ayaklarını sıcak tutu yorulma haberini bekliyorum
nazcim insallah senin haberini hamile oldugun haberini alirim ben daha bir hafta var adetime fakat bugun hastalandim cok uzgunum insallah bu ay nasip olur ne diim allah hayirlisini versin hepimize hoscakal canim
Merhaba nazcım inşallah hakkında hayırlısı olsun.Benimde adetime üç gün kaldı ve bende sabırsızlıkla bekliyorum.Bende çarşamba günü test yapacağım.İnşallah Rabbim herkese anne olabilmeyi nasip eder.Haberini bekliyorum.En son adet tarihin neydi.Bide ne gibi değişiklikler var vücudunda.Benim kasıklarım ve belim ağrıyor.Göğüslerim çok şişti ve ağrıyor.Bide sık idrara gidiyorum.Gerçi bu belirtiler psikolojikte olabilir ama hakkımızda hayırlısı olur inş.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?