- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
Benim cocugum burnumda tütmüyormu sanıyorsun ariyana. ben günlerce iş yerinde kızarmıs gözlerle gezdim. Soranlara bir şey söyleyemedim. Neden işime gelsin cocugumdan ayrı kalmak. Cocugu evden cıkaran mecburen baba oluyor. Cocugu uykudan uyandırıp ben mi götürmeliyim anneme sabah ayazında. O zaman cocuga yazık etmiş olmayacakmıyız.Biz cocugumuzun rahatı için ugrasıp durduk. Ama baba getirip götürdügü için bir erkek ne kadar ilgilenebilirse okadar bakabildi cocuga. Kim ne derse desin ben cocugunu düşünen bir anneyim. Kararlarımız dogru ya da yanlıs, ben herseyi cocugum için yaptım. Yapamadıgım tek şey eşimin düşüncelerini değiştirip cocugun evde bakılması için bir bakıcı tutmak oldu...
elbette cocugunuzu dusunursunuz oyuzden bu konuyu acmissiniz ama bu iste mantik duygu yani herturlu hata var.
bende sabah ayazinda cocuk cikartiyorum ve esim arabayla ise gittigi halde oglumu krese birakmiyor cunku ise baslama saati sabahin 6.30u.
babadan fedakarlik istemeyeceksiniz zaten ilk seneler annenin fedakarlik yapmasi kacinilmaz.
ben karda buzda sabahin korunde cocugumu kayakcilar gibi giydirip yola cikiyorum,ki Turkiye asla bu kadar soguk degildir eger erzurumda yasamiyorsaniz.
burda size fedakarlik yapmak dusuyor.
ya siz cikaricak gotureceksiniz cocugunuzu erkenden
ya da cekin resti gidin annenizde yatin ama cocugunuzdan ayri kalmayin.
bu boyle olmaz..olamaz.
bu cocugun iyiligini istemek degil bildiginiz kaderine terketmek.
tamam illa ki sevgiyle buyur anneanne babaanne ile,hatta sevgiye bogulur ama saglikli degil ki bu.
eminim ki anneanne babaanne diyordur ki burda cocuk cok mutlu..
eminim mutludur ama bikac sene sonra o yavru sizin yavrunuz olmayacak ve ilerde beni anneannem babaannem buyuttu annemi benimle ilgilenirken hatirlamiyorum diyecek.