- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 33
Bilerek yapıyolar diyosun bunu düşünmemte haklısın bak bide küçük bebeklee içinde kreşler vr oraya ver 10 aylık bile alıyolarSöylediklerinizin hepsi cok dogru. bunların hepsini defalarca anlattım belki ona ama kabul ettiremedim malesef. Evet psikolojim bozuluyor, mutsuz oluyorum, sürekli cocugumu düşünüyorum. İnsanı çaresiz bırakıp işten cıkmayı tek çözüme getiriyorlar. Ama daha farklı çözümler varken son çözümü ilk çözüm olarak kullanmak zorunda kalmak gerçekten kötü bir durum. Ben de günlerdir işten dahi sogudum. Sürekli bunu düşünüyorum.
Benim cocugum burnumda tütmüyormu sanıyorsun ariyana. ben günlerce iş yerinde kızarmıs gözlerle gezdim. Soranlara bir şey söyleyemedim. Neden işime gelsin cocugumdan ayrı kalmak. Cocugu evden cıkaran mecburen baba oluyor. Cocugu uykudan uyandırıp ben mi götürmeliyim anneme sabah ayazında. O zaman cocuga yazık etmiş olmayacakmıyız.Biz cocugumuzun rahatı için ugrasıp durduk. Ama baba getirip götürdügü için bir erkek ne kadar ilgilenebilirse okadar bakabildi cocuga. Kim ne derse desin ben cocugunu düşünen bir anneyim. Kararlarımız dogru ya da yanlıs, ben herseyi cocugum için yaptım. Yapamadıgım tek şey eşimin düşüncelerini değiştirip cocugun evde bakılması için bir bakıcı tutmak oldu...
Edit; mesaj tekrari yapmisimEşimi cok zorladım ama ikna edemiyorum. Naıl ikna edecegimi de bilmiyorumBU konuda kesin kararlı. Çocuk cok kücük zamanı var diyip duruyor.
Oyle olmuyor iste canimanaanne ve babannenin sevgi ilgisiyle bakıcının bakmasının aynı olmadıgı düşüncesinde eşim. Kimse onlar gibi iyi bakamazmış. Onların verdigi sevgiyi veremezmiş. Cocuk onların yanında mutlu oldugu gibi olamazmıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?