- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
Bence kv nizi suclayacaginiza kendizi sorgulayin.o bebegin annesi sizsiniz.siz dusunmezsenz kv denzden beklemeyinve ben gercekten anlamıyorum. Eşim erkek anlamayabilir ama annesi. Ondan nefret ediyorum. O nasıl bir kadın ki benden nefret edebilirsin ama o cocugun beni görmemesi, bu durumu nası normal karsılıo anlamıorm. Düzgün bir insan olsa derki bu cocuk annesine muhtac, tutun bir bakıcı cocuk annesinin yanında olsun. Onlar bu durumdan eminim hoşnut. Sırf bu yüzden onlarla olan sorunları da çözmek istemiyorum.
Merhaba sevgili anneler,
Ben bebegim 6 aylık olana kadar kendim baktım. 6 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım. İşe başlayana kadar bebege kimin bakacagı konusunu hiç düşünmemiştim. İlk baslarda bir hafta annemde bir hafta babaannede kaldı kızım. Kaldıgı zamanlar cocugu getir götür yapmayalım diye anaannede ve babaannede kaldı kızım. Biz iş çıkısı gifip kızımızı görüp yatma saatinde eve dönüyorduk. Sonrasında bize zor oluyor diye babaanne ve dede bizim evimize gelmeye karar verdiler. Ben de onayladım. Ama birlikte yasadıkca sıkıntı yasadık. Kayınvalide ve kayınpederle aynı evde cocuk yüzünden mecbur kalmıstık yasamaya ki öncesinde de eşimin ailesiyle bir çok kez sorun yaşamıştım. Birlikte yasamaya basladıktan sonra kayınvalidem eve cok karısmaya basladı. Benim düzensizliğime laf ediyordu. Benim evimde benim evimi yönetmek, bizi yönetmek istedi. Herkes çalışıyor, herkesin evi tertipli düzenli, bir sen çalışıp cocuk bakmıyorsunlara kadar bi sürü laf oldu. Eşim işten geldiğinde babasıyla bir odada ben kayınvalidem ve kızım bir odada takılıyorduk. Eşime göre sorun olmayan bu durum bana zamanla batmaya basladı ve bir gün cok büyük bir kavga ettik. Ben de ailemi cagırdım. İşi boşanalıma kadar da getirdim. Kavgga sonrasında onlar evlerine döndüler. Benim ailem de eşimin ailesi de aynı şehirlerdeyiz. Eşim bakıcı istemiyor. Kızımızın cok küçük oldugunu bakıcıya teslim edemeyeceğini zamanı oldugunu söylüyor ve onu ikna edemiyorum. Şu an ki çözümümüz ise yine babaanne ve anaanne de haftalık olarak kalıyor. Ama ben babannedeyken cocugumu bir hafta boyunca göremiyorum ve bu beni kahrediyor. Onlarla da şuan hiç bir iletişimim yok. Şuan eşim kızımın yanında ailesiyle birlikte ve ben 11 aylık kızıma hasret evde tek basımayım. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.Eşim beni caresiz bıraktı. Siz olsanız ne yapardınız ?
bebegimi de kaybetmek istemiyorum, işimi de. İyi bir işim var ve ben mühendisim. İş hayatına ara vermek nasıl olur bilmiyorum. Ama dediginiz gibi ilerde cocugumda bunun eksikligini hissetmesi beni cok korkutuyor. Kaldı ki cocugum beni unutuyormus gibi geliyor. Annesi olarak beni görmeyecek, beni sevmeyecek ve belki beni suclayacak bile diye cok korkuyorum.
Esin o kadar dusunuyosa 6 aylik bi bebegin en cok sana ihtiyaci oldugunuda bilir durmadan yorum yazdim cunku konu beni cok etkiledi o bebegin 1 hafta orda kalmis olmasi bi basli basina bi sorun o herseyin farkinda cunku ve bana gore bir hafta annesinden uzak kalmasiyla bir hafta ac kalmasi es deger
Bence kv nizi suclayacaginiza kendizi sorgulayin.o bebegin annesi sizsiniz.siz dusunmezsenz kv denzden beklemeyin
11 aylik bir bebek.bir hafta gorememek ne demek.nasil katlandginizi gectim o bebege acidim.annesine en cok ihtyac duyduğu zamanda annesi var ama yok.evet bu bir careszlk degil tamamen bir tercih
Siz bugun bu bebegi boyle yalnz birakrsanz ilerde de onun tarafindan ayni muameleyi gormenz kacinilmaz.
Bebeginiz ve psikolojisi dünyadaki en guzel en vazgeclmez işinden daha kiymetlidr.iş her zaman olur ama bebeginzn bugunleri ve onda actigi yaralar geri gelmeyebilir
him butun yollar kapali duryorsadece yazılanları okuyarak yorumladıgınızda haklısınız ama benim işimden vazgecmememdeki sebeplerden biri de evliliğimden emin olmamam farrahdiba. Evlendigimden beri eşimin ailesiyle ilgili sorun yasıorum. Evliliğim ailesi yüzünden saglam bir temele oturmadı. Ben bugün işimi bırakıp eşime muhtac hale düşersem ilerde sıkıntı yasayabilirim. Eşim de bana işi istedigim zaman bırakabilecegimi söylüyor ama ben kendisine de söylüorm, ben sana güvenip işi bırakmam diye.
Devlette mi calisiyorsunuz ? ucretsiz izinle cocuk kres yasina gelene kadar idare edebilirsiniz, esiniz abartiyor cocugun o sekilde yetismesi cocugun psikolojisini cok kotu etkiler o yastaki bebek annesinden uzakta gunlerce nasil yasar hem ona hem size eziyet, yokmu tanidik guvenilir bir bakici kadin, tanidigin tanidigi uzaktan akraba, bir arkadasin akrabasi vs vs
Bu yaptiginiz cocuga cok buyuk zarar verir yani, herkesin cocugu bakicida bir sizinki degil ya esiniz iyilik ettiginiz dusunerek cok buyuk zarar veriyor hem iliskinize hem cocugunuzun hem sizin psikolojinize. Cocugun ne uyku ne yemek duzeni olur o sekilde.
Bu sekilde kadinlara iskence etmek hakkini kim veriyor bu ailelere rsmen sizi isten cikmaniz icin zorluyorlar bu ne bicim bir muameledir ya cidde. Guvenmiyorsa ilk 10-15 gun bakiciyla birlikte kalirsiniz eve kamera sistemi yerlestirirsiniz, bakici cocuga bakarken gunduz gerekirse annane yaninda kalir bir sureligine guveninizi kazanana kadar. Kv ve anane cat kapi ziyaretler yapar bakiciya bu sekilde kontrol altinda tutabilirsiniz.
him butun yollar kapali duryor
ucretisz izin imkaniniz olmazmi
Kariyer odakli kadinlari her zaman takdir etmisimdir sonucta kim icin calisiyoruz cocuklarimiz icin..ama sende biraz hirs gordum iş iş iş bu kadar 1 seneni bile ayririp ilgilenip bakamican is herseyden once geliyor o yavrucagin sucu ne..kayinvalde gelmis sizde kalip cocuga bakiyim demis hic ses etmicektin yaptigini duyma gorme..en azindan cocugun icin kadin gelip senin evinde kaliyor kendi duzenini hayatini isini gucunu birakip senin evinde senin bebegin icin duruyor e sende alttan alcan o zaman..ne ise ara verip cocuguma bakiyim o kadar yorum herkes ayni fikirde diyosun ne kayinvaldeye ses etmeyim evimde gelsin baksin bende he hos deyim diyosun bence burda ki temel yanlis senin bakis acin[/
benimkisi hırs değil caresizlik cankuslarınannesi. Önceki yorumlarımda da belirttim. Evliliğim zaten basından beri ailesi yüzünden tartısmalarla dolu geriye baktıgımda. Sağlam temele dayalı sonuna kadar güvenebilceğim bi evliliğim olsa işi gücü bırakır cocuguma kendim bakarım işim umrumda olmaz. Ama beni oldugum gibi kabul etmeyen, sürekli arada kalan bir ailenin evladıyla evliyim. Dolayısıyla kendi kendime ayaklarımın üstünde de durmam gerekiyor. Yarın ne olacagımızı bilmiyorum... O cocugun gelecegi için tüm yaptıklarım, katlandıklarım...
İşi bıraksan rahatlıkla iş bulamaz mısın. Mesleğin iyi ama iş imkanı nasıl.
Devlette olsaydın ücretsiz izin al derdim.
Bebeğin istense K. Valide le aranızdaki çekişmeden de daha önemli. Annenin evi çok mu uzak alıp gelmiyorsunuz. 1 hafta bir burda bir orada kalması zor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?