Çocuğunuz büyüyünce iyi yapmışsın bile der benim de babam ana kuzusu babaannem annemi hiç sevmezdi ve boşandırdı en sonunda onları ve ben kendi isteğim ile görüşmüyorum öyle insanlardan çocuğunuza fayda gelmez zaten. Sadece kullanıyorlar çocuğu.Rest çekebilmekte sknti yok evet bunu derim ama çocuğum ilerde bana der mi anne sen beni ayrı düşürdün koklerimden diye korkuyorum hakliyken haksız duruma düşmekten korkuyorum biraz da
Duyuyor ama o da şu şekilde yetiştirilmiş anne baba bulunmaz eş çocuk bulunur aynı anne babadan kardeşin olamaz bir daha ama esin ve çocuğun hep olur öyle büyütülmüş. Ben kimsenin anne babasının arasına girmem evlat olmak istedim onlara ama olmadı eşimi ailesinden etmek değil niyetim sadece kendimi ve çocuğumu korumakÖyle köklerinin kökü kurusun be.
Asıl suçlu eşiniz. Sizi kötülerken duymuyor mu sanki?
Sizin ve anneniz adına da çok üzüldümÇocuğunuz büyüyünce iyi yapmışsın bile der benim de babam ana kuzusu babaannem annemi hiç sevmezdi ve boşandırdı en sonunda onları ve ben kendi isteğim ile görüşmüyorum öyle insanlardan çocuğunuza fayda gelmez zaten. Sadece kullanıyorlar çocuğu.
Teşekkür ederim. İşte o yüzden hiç üzmeyin kendinizi akrabalarından uzak tutuyorum diye. Onun iyiliği için böylesi daha iyi size ve yuvanıza saygısı sevgisi olmayan insanlardan çocuğunuza da hayır gelmez dediğim gibi. Fakat iyi akrabaları varsa onlarla görüşün çocuğunuz da onlarla vakit geçirsin. Hepsi kötü değildir inşallahSizin ve anneniz adına da çok üzüldümAllah merhameti vicdani herkese nasip etmiyor çocuğum aklı yetince kendisi gorusmeyecektir eminim
Bu nasıl düşünce ya. Kadın nasıl bir manyak ki küçüklükten böyle işlemiş. Eş ve çocuk ne demek her yerde bulunur. Hepsi bir mi sanki insanın kaç çocuğu olursa olsun hepsi değerlidir. Eş de hayat arkadaşıdır, sevdiğin kişidir. O zaman kv kocası da gidip başka aile kurabilir kendine. Acaba o zaman da öyle düşünür mü.Duyuyor ama o da şu şekilde yetiştirilmiş anne baba bulunmaz eş çocuk bulunur aynı anne babadan kardeşin olamaz bir daha ama esin ve çocuğun hep olur öyle büyütülmüş. Ben kimsenin anne babasının arasına girmem evlat olmak istedim onlara ama olmadı eşimi ailesinden etmek değil niyetim sadece kendimi ve çocuğumu korumak
Hayır benim karşımda olan toplasanız 7 kişi onlara pis yedili diyorumTeşekkür ederim. İşte o yüzden hiç üzmeyin kendinizi akrabalarından uzak tutuyorum diye. Onun iyiliği için böylesi daha iyi size ve yuvanıza saygısı sevgisi olmayan insanlardan çocuğunuza da hayır gelmez dediğim gibi. Fakat iyi akrabaları varsa onlarla görüşün çocuğunuz da onlarla vakit geçirsin. Hepsi kötü değildir inşallah
Bunu yıllardır benim yanimda da söylerler. Hatta daha ileri giderler yetiştirme yurdunda büyümüş olmamla üstü kapalı dalga geçerler Ama ben hiç niyetimi ve kalbimi bozmadım insanlara illaki var bır hikmetiBu nasıl düşünce ya. Kadın nasıl bir manyak ki küçüklükten böyle işlemiş. Eş ve çocuk ne demek her yerde bulunur. Hepsi bir mi sanki insanın kaç çocuğu olursa olsun hepsi değerlidir. Eş de hayat arkadaşıdır, sevdiğin kişidir. O zaman kv kocası da gidip başka aile kurabilir kendine. Acaba o zaman da öyle düşünür mü.
O zaman o yediliden uzak durun diğerleri ile görüşün böylesi sizin ve çocuğunuz için daha iyi olurHayır benim karşımda olan toplasanız 7 kişi onlara pis yedili diyorumgeri kalan akrabaları beni ben onları sever sayarım gerçek niyetlerini bilemem ama genel olarak kimseyle hiç bir problem yaşamam evime de davet ederim evlerine de giderim genellikle hepsi her zaman arar sorar ama korkkarlar onların tavrından söyleme derler bende soylemem
O ev içine girip çıkan düzgün birisi de mi yok yüzlerine vursun yaptıklarının yanlışlığını.Benim kayınvalidem elime yalnızken laf sokar o da başka bşr ülkede doğup büyüdüğü için kendini tam anlatamaz kendi kendini sonrasında da eşini yer bitirir ..kaynım da evdeki huzursuzluğunu annesine taşırdı.(Evleri de çok yakındı) eltim haftada 1 kendisi eşiyle gidiyorsa kayınvalideye 1 kez de eşiyle çocuğunu gönderirdi.Eltim olmadığında çocuğun kilosunun az olmasından annesinin çocuğuna bakamamasına getirir ..herşeyi kayınvalidem çocuğun yanında konuşurdu.Denk geldiğim günlerde ben kayınvalidemi sustururdum..bazılarında eşim annesini uyardı ,en sonunda eşim konuştu annesi ile böyle yaparsanız çocuk sizden uzaklaşır,yanlış yapıyorsunuz diye.. ben yeri gelince kayınvalidemin ağzının payını verdim ama eltim üzülmesin diye laf da taşımadım.Zaten yeğenimiz büyüdü o arada.Keşke mantıklı , aklı başında bir aile üyeleri olsaydı evlerine de girip çıkanHayır benim karşımda olan toplasanız 7 kişi onlara pis yedili diyorumgeri kalan akrabaları beni ben onları sever sayarım gerçek niyetlerini bilemem ama genel olarak kimseyle hiç bir problem yaşamam evime de davet ederim evlerine de giderim genellikle hepsi her zaman arar sorar ama korkkarlar onların tavrından söyleme derler bende soylemem
Çoğu biliyor neyin ne olduğunu ama benim anlatımımdan gerçeği biliyorlar onlar akrabalarına sanki ben onları istemiyor musun ve saygısızmisim gibi anlatıyorlar inanmıyorlar dinleyenler ama aile sorunları içerisine de girmek istemiyorlar zaten birisi konuşsa hemen dislayip farklı anlatıyorlar onu insanlard zannımca arada kötü olmamak adına karışmıyor Ne kadar güzel bir eltiymissiniz Allah işinizi rasgetirsin inşallah.O ev içine girip çıkan düzgün birisi de mi yok yüzlerine vursun yaptıklarının yanlışlığını.Benim kayınvalidem elime yalnızken laf sokar o da başka bşr ülkede doğup büyüdüğü için kendini tam anlatamaz kendi kendini sonrasında da eşini yer bitirir ..kaynım da evdeki huzursuzluğunu annesine taşırdı.(Evleri de çok yakındı) eltim haftada 1 kendisi eşiyle gidiyorsa kayınvalideye 1 kez de eşiyle çocuğunu gönderirdi.Eltim olmadığında çocuğun kilosunun az olmasından annesinin çocuğuna bakamamasına getirir ..herşeyi kayınvalidem çocuğun yanında konuşurdu.Denk geldiğim günlerde ben kayınvalidemi sustururdum..bazılarında eşim annesini uyardı ,en sonunda eşim konuştu annesi ile böyle yaparsanız çocuk sizden uzaklaşır,yanlış yapıyorsunuz diye.. ben yeri gelince kayınvalidemin ağzının payını verdim ama eltim üzülmesin diye laf da taşımadım.Zaten yeğenimiz büyüdü o arada.Keşke mantıklı , aklı başında bir aile üyeleri olsaydı evlerine de girip çıkan
Şuanda tamamen uzağım görüşmüyoruz zaten onlar da istemiyor gorusmeyi çok şükür. Tek sorunum çocuğumun gitmesiydi ki bunu da konuşacağım artikO zaman o yediliden uzak durun diğerleri ile görüşün böylesi sizin ve çocuğunuz için daha iyi olur