Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

bende dün geceden uyguladım saçıma. saçlarım röfleli, boyalı ve inanılmaz yıpranmış olmasına karşın ben çok memnun kaldım. o haliyle bile bir parlaklık ve yumuşaklık kattı. saçlarımın eski haline dönmesi için yoğun bakım uyguluyorum. daha az boyalı olsa eminim ki daha iyi sonuç verirdi.

Merhaba arkadaşlar,biraz önce aktardan muskat ve karanfil aldım..Yalnız bu muskatlar gözüme çok ufak geldi..Yeter mi acaba bütün saça ??

Evet dün akşam karışımımı yaptım balkona koydum,aksi gibi güneş yok bugün buralarda,bir kaç günde olmayacakmış :KK43: Saçım orta boy olduğu için bir ufak kavanozu doldurdum zeytinyağıyla.Ama o muskat ne kadar güzel kokuyordu doğrarken bile kendimden geçtim.Rondom olmadığı için havanda dövdüm ama karanfiller pek parçalanmadı,umarım bu etkisini düşürmez..3 gün beklesin bakalım.

Eveeet ben sonunda dün bu maskeyi yaptım size nasıl anlatıcam bilmiyorum o ne koku o ne yumuşaklık anlatılamaz evin içi bile mis gibi koktu saçımdan resmen ayna olur parıl parıl parlıyorrr... Ben bu maskeyi ayda iki kez yapmaya karar verdim..
Ben hiç bi maskeden bu kadar memnun kalmadım eeee eskilerin varmış bi bildiği uzatma etkisinide yakında görücez inşallah, şimdilik saçlarımdan sağlık fışkırıyor hihoyyyt :teytey:

Ben maskeyi şu şekilde yaptım;
2 tane muskat(küçük hindiztan cevizi)
1 tutam kuru karanfil
Yukarıdakileri geçecek kadar sızma zeytinyağı
Önce muskatları havanda biraz dövüp parçaladım sonra rondoya alıp içine karanfilleri ve zeytinyağını koyup iyice rondodan geçirdim bu karışımı 3 gün bekletmek gerekiyor cam kavanozda..
Sonra saç uçlarıma kadar uyguladım, pazar günü evde olduğum için 6 saat beklettim ve gerisi tarif edemeyeceğim kadar süperrr herkeze öneriyorum arkadaşlar..

ayH ßende deniceMMM şuaN bemiqs amPuLü deniOrumm daHada hızLI büyüsün :1hug: kaydirigubbakcemile2

yaaw arkadaslar bişi sorcam ben geçenlerde aldım bu malzemeleri karıştırdım(19temmuzda karıstırdım)hala öle cam kavanozda güneşin önünde beklio korkudan süremedim,(başımdan geçen sarımsak yağı kabusu yüzünden)şimdi bozulmuş mudur ki????kullansam mı ne yapsam ki yaw?

yaaw arkadaslar bişi sorcam ben geçenlerde aldım bu malzemeleri karıştırdım(19temmuzda karıstırdım)hala öle cam kavanozda güneşin önünde beklio korkudan süremedim,(başımdan geçen sarımsak yağı kabusu yüzünden)şimdi bozulmuş mudur ki????kullansam mı ne yapsam ki yaw?

bişey olacağını sanmıyorum
ben kovanozda artan malzemeye zeytinyağı ekleyip
bi sonraki haftaya kullanıyorum
dibinde kalan tortularla karıştırıp

bişey olacağını sanmıyorum
ben kovanozda artan malzemeye zeytinyağı ekleyip
bi sonraki haftaya kullanıyorum
dibinde kalan tortularla karıştırıp

Bugün hazırladığım karışımı uyguladım ilk defa ve kalan tortunun üzerine ben de senin gibi zeytinyağı ekleyip tekrar güneşe koydum.İlki kadar etkili olur mu bilmiyorum ama..

Malzemeleri aldım. şakkıdı
Sıra karışımı hazırlamakta.
İnşallah benim bu kuru,cansız,içler acısı saçlarımı yumuşacık ve sağlıklı yapar. :Saruboceq:

Tarifi yaptım, muskatları rendeledim toz haline geldi zaten karanfil ve yağ ile ( badem yağı da kattım) rondodan geçirdim bide iyice karışsınlar diye. 3 gün bekletip uygulucam sonucu merak ediyorum =)

ben 2 defa yaptım. yıkadıktan sonra ilk gün biraz sert gibi oluyor saçım ama ertesi gün fark ediliyor. yumuşak ve parlak oluyor saçlarım. sevdim ben bunu

yaqğın rengi koyu oldu sanki ben 7 tane muskat bir avuçda karanfili ezdim rondodan geçirdim zeytinyağıylşa kavanoza koydum acaba abarttım mı ya içindekileri çok yoğun kokuyo

Evet kızlar bende yaptım dün.
Saçlarım kuruduktan sonra aynaya bir baktımki ne göreyim. akannehir
Benim o mat hayatta parlamayan saçlarım parıl parıl parlıyor. kaydirigubbakcemile2
Resmen ışık saçımda gökkuşağı renklerine ayrılmıştı. ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
Parlaklık konusunda çoook memnun kaldım. catgirl24 çok teşekkürler canım. opuyorumnanaktan

benim 3. uygulamam ya da 4... aman öyle birşey işte. çok sevdim ben bu karışımı. kokusu ayrı bir güzel zaten. devam edebildiğim kadar edeceğim. Şimdi saçlarımda yazma bağladım başıma ve kokuyu alabiliyorum. 4-5 saat sonra yıkadıktan sonra bir de zencefilli su oh mis valla.

bu akşam 3. uygulamayı yapacağım bakalım araya tatil falan girince düzensiz oldu ama çok iyi bir formül. tavsiye ederim.

X