Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

kizlar ayda ne kadar uzatir bu karisim düzenli yaparsak ben haftada bir diye biliyorum

Arkadaşlar ihtiyacınıza göre sıklığını siz belirleyebilirsiniz. Haftada bir yada en fazla iki uygun ama size ben daha büyük bi öneride bulunmak istiyorum. Saçlarımın çok hızlı uzuyor olmasının nedenlerinden biride sık sık yıkamıyor olmamdır. Zaten dışarı fazla çıkamıyorum 3 gün yıkamasamda oluyor. Saç dinleniyor kendi yağıyla besleniyor. Bir yere gideceksemde saçımı sıkıca toplayıveriyorum.. Saçınızı hergün yıkamayın derim size pişman olmıcaksınız. Bu formülüde hiç bırakmayın bakın 1-2 ayın sonunda yatışmış, fönlü gibi, pırıl pırıl, upuzun bir saçınız olacak.. Sevgiyle ve uzun saçlarla kalın...

küçük fısfıslı şişede kullandım ikinci kez yarısı karanfilli su yarısı sinemaki otu suyunu ekledim hergün sürmeye çalıştım
ve şuan dökülmem azaldı hatta durdu gibi ve kolay şekil alıyor yumuşacık
şampuanımdada çam terebentin var bence ikiside etkilidir karanfilli olanın daha çok gibi geliyor tşk ederim arkadaşım ama uzama normal gibi

canim yazdiklarinla ben gaza geliyorum ve düsüncelerim olumlu yönde oluyo hadi kizlar sonuc alanlar yazsin bizim gaza gelmemiz lazim sali günü memleketteyim yarin falan liste yapcam aktardan baya biseyler almam lazim insallah saclarim uzar ben dde rahat ederim bihterinki gibi olsun yeter banakaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım inşallah ama senin kafan karışır her konuya bakınıyosun hangisini yapcaksın karar verdinmi.. CADIARZU

evet canim seninkini bide kuaförden sac uzatma yöntemleri diye topik var onu ama beraber degil malzemeler bitene kadar birini yaparim sonra digerine gecerim yani birinde kararli olmam lazim

valla ben 3 veya 4 kere uyguladım.haftada 1 kere uyguluyorum bu formülü.aslında bende yeni başlamış sayılırım ama genede farketti.öncelikle saçlarım yumuşacık oluyor ve saçlarım eskiye göre daha hızlı uzamaya başladı bile sanırım 2 parmak kadar falan uzamış saçlarım.ben tavsiye ederim kesinlikle.

merhaba ben de bu karışımı uygulamaya başladım bişey sorcaktım 3 gün beklettikten sonra zeytinyağı üste çıkıyor uyguladığım zaman sadece zeytinyağını mı yoksa dibe çökenlerle birlikte hepsini mi sürmeliym ?

Canım bu soru bana sürekli soruluyor, gerçi sana özleden yazdım ama buradan da yazayım dedim... Her ikisindende sürülebilir, yıkayınca gayet rahat çıkıyor. Ben zaten önce duru suyla akıtıp sonra şampuanla yıkıyorum...

ben dün ikinci kez uyguladım haftada 1 kere yıklıyorum. haftada 2 kere uygulasam bir zararı olurmu ???? benim saçım ne zamandan uzamaya başlıcak???

ben dün ikinci kez uyguladım haftada 1 kere yıklıyorum. haftada 2 kere uygulasam bir zararı olurmu ???? benim saçım ne zamandan uzamaya başlıcak???

Acele etme canım, tabi ki uzayacak ama bu şıp diye olmaz... Düzenli yapmalısın.. Saçlarında sağlık, canlılık, parlaklık, yumuşaklık olduktan sonra uzama olmazmı sence...

bunu denıycem ama muskat dedıgınız malzemenın malıyetı cok mu yuksek ne kadara aldınız onu bılgılendırırsenız sevınırım

opuyorumnanaktantesekkur ederım bugun gıdıp hemen alıp denıycem ınsallah ıyı sonuc verır canım cok sagol

teşekkür ederimm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…