Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

slm kizlar ben sinemakili karisimi yapiyorum ama sacim biraz kuru gibi uclari bende karisimi hazirladim muskatli dünden beri bekliyo cts günü sürerim sonuclari yazarim uzamasi iyi gidiyo ama kuru neme ihtiyaci var ve bu karisimin kokusu cok hos

arkadaşlar bende bu karışımı kullanıyorum ve çok memnunum üstelik çokta kolay arıtabiliyorum saçımdan.ayrıca saçlarım gayet parlak ve bakımlı duruyor.eskiden saçlarımı sürekli topladığım için tokanın olduğu yerler tülerik tülerikti.saçlarımı kestirdiğim halde bu tüleriklik 2-3 yıkamada gene belirginleşirdi.ama bu sefer saçlarımı kestireli neredeyse 1 ay olduğu halde o tüleriklik oluşmadı.sanırım bu karışımın faydası olsa gerek.yani kısacası ben bu karışımı kullanmayan arkadaşlara tavsiye ederim.gerçekten etkisini gösteriyor.buradan catgirle tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum bizimle bu karışımı paylaştığı için.hepinize sağlıklı mutlu günler.

arkadaşlar bende bu karışımı kullanıyorum ve çok memnunum üstelik çokta kolay arıtabiliyorum saçımdan.ayrıca saçlarım gayet parlak ve bakımlı duruyor.eskiden saçlarımı sürekli topladığım için tokanın olduğu yerler tülerik tülerikti.saçlarımı kestirdiğim halde bu tüleriklik 2-3 yıkamada gene belirginleşirdi.ama bu sefer saçlarımı kestireli neredeyse 1 ay olduğu halde o tüleriklik oluşmadı.sanırım bu karışımın faydası olsa gerek.yani kısacası ben bu karışımı kullanmayan arkadaşlara tavsiye ederim.gerçekten etkisini gösteriyor.buradan catgirle tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum bizimle bu karışımı paylaştığı için.hepinize sağlıklı mutlu günler.

Canım sağol memnun kalman beni de çok mutlu etti inan. Herkez de farklı etkiler gösteriyor bu karışım. Değişik sorunlara fayda sağlıyor. Mesela şu an ben saçımı uzatmıyorum artık (saçıkm uzun) ama hep yapıyorum karışımı çünkü saçlarım fönlü gibi çok havalı duruyor. Sevgiler opuyorumnanaktan

slm kizlar karisim su an sacimda aksam yikarim artik sonuclari yazarim kokusu cok hos ama

ben fazla yaptim karisimi galiba saclarim cok SIKI da akti biraz yetmezse diye fazla yapmistim sildim bende akanlari sarmadim ama

Son düzenleme:
chatgirl canim ben bes saat bekletiyim diyorum yeterlimi sen ne kadar bekletiyosun iki saat bitcek nerdeyse üc saat daha kalsin sacimda diyorum

kizlar ben yenice yikadim saclarimi normalde uclar boyali oldugu icin suda bile kuru elektrikli kaliyodu ilk defa ucuna kadar islakti saclarim yatisik ve cok yumusaklar kabarmada olmadi daha cünkü hafif nemli su an hicbir karisim sac uclarima etki etmemisti tesekkürler chatgirl

buklelerimde düzenli ve belirgin duruyo önceden uclari berbatti tavsiye ederim siddetle

bi de unutmadan söyliyim ben saclarimi bir kez yikadim internette bi yerden okumustum eger yagli maske uyguladiysaniz sacinizi arindirmak icin asiri sekilde sampuan kullanmayin zarar olur ancak saca diyodu bilginize

Saçınızda istediğiniz kadar bekletebilirsiniz. Esma seninde memnun kalmana sevindim, saçını şampuanlamadan önce duru suyla yağını akıtırsanız problem kalmaz.. opuyorumnanaktan

slm kizlar chatgirl canim sana bi sorum olcak benim bendeki bemixler bitince ben bunu yapcam sacima cok iyi geldi simdi kuru kirik bi sacim var ama uzuyo ben simdiden yapsam birbucuk ay sonra baslicam bi arkadas ne kadar cpk beklerse o kadar iyi karisim olur demisti sence bozulurmu yapsam

bende birşey merak ediyorum. bu zeytinyağını saçtan nasıl arındırıyorsunuz bende yapıcam bunu ama zeytinyağı saçlarımdan çıkmaz diye çok korkuyorum saatlerdir karar verip bi yapamadımm :KK43:

bende birşey merak ediyorum. bu zeytinyağını saçtan nasıl arındırıyorsunuz bende yapıcam bunu ama zeytinyağı saçlarımdan çıkmaz diye çok korkuyorum saatlerdir karar verip bi yapamadımm :KK43:

ben de o konuda kararsız kaldım ama kolay çıkıyor iyice yıkadıktan sonra sorun yok cnm:)

ben bir kez sampuanliyorum hafiif agirlik kaliyo sacimda bi yerden duymustum yaglarla bakim yaptiktan sonra ciksin diye katkat yikamaya gerek yokmus saca zarar verirmis ben ertesi günü yine yikiyorum mis gibi ama ben bu karisimi bi defa denedim mükemmel bemixler bitince buna basliycam muskatlarim duruyo

selam , nerdeyse 1 saattir falan yorumları okuyorum ve yapmaya karar verdim . Aslında saclarım cok kotu degil.yani yeni cıkan saclarım gayet parlak, sadece uclar baya yanmıstı zamanında . saclarım belimde suan . kestiricem ve 5 cm falan gitmesi lazım. biyerden baslamak lazım uzatmaya =D bide ben yaklasık bi senedir falan cam terebentin kullanıyorum . beraber kullanmada bi problem olmaz dimi ?

Kızlar dun karısımı sacıma uyguladım. 11de uyguladım ,5bucukta sacımı actım.Kokusu muhtesemdi. Once durulamaya calıstım,bı elımde dus bası dıger elıme de bı tarak alıp hem taradım hem de suyu tuttum sacıma.Sonra bır kere yıkadım sadece on kısımları kopurmedı.Durulayıp kurulama yaptıgımda onlerı baya yaglı gorunuyordu.O aksam da sınemaya gıdecektık arkadan sacımı hemen orup tokaladım cıktım. Bugun kalktım baya bı yaglıydı sacım :) Yarın malum sevgılıler gunu. Bugun yıkasam mı yoksa yarınmı yıkasam bı zararı olurmu ? Esım de sabah dıyor sacını mı yıkadın yıne dıye :p

bugün yine yika canim ben de öyle yapmistim biraz yagli kalmisti ertesi gün yine yine yikadim

X