Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim yazdiklarinla ben gaza geliyorum ve düsüncelerim olumlu yönde oluyo hadi kizlar sonuc alanlar yazsin bizim gaza gelmemiz lazim sali günü memleketteyim yarin falan liste yapcam aktardan baya biseyler almam lazim insallah saclarim uzar ben dde rahat ederim bihterinki gibi olsun yeter banakaydirigubbakcemile3Arkadaşlar ihtiyacınıza göre sıklığını siz belirleyebilirsiniz. Haftada bir yada en fazla iki uygun ama size ben daha büyük bi öneride bulunmak istiyorum. Saçlarımın çok hızlı uzuyor olmasının nedenlerinden biride sık sık yıkamıyor olmamdır. Zaten dışarı fazla çıkamıyorum 3 gün yıkamasamda oluyor. Saç dinleniyor kendi yağıyla besleniyor. Bir yere gideceksemde saçımı sıkıca toplayıveriyorum.. Saçınızı hergün yıkamayın derim size pişman olmıcaksınız. Bu formülüde hiç bırakmayın bakın 1-2 ayın sonunda yatışmış, fönlü gibi, pırıl pırıl, upuzun bir saçınız olacak.. Sevgiyle ve uzun saçlarla kalın...
canim yazdiklarinla ben gaza geliyorum ve düsüncelerim olumlu yönde oluyo hadi kizlar sonuc alanlar yazsin bizim gaza gelmemiz lazim sali günü memleketteyim yarin falan liste yapcam aktardan baya biseyler almam lazim insallah saclarim uzar ben dde rahat ederim bihterinki gibi olsun yeter banakaydirigubbakcemile3
merhaba ben de bu karışımı uygulamaya başladım bişey sorcaktım 3 gün beklettikten sonra zeytinyağı üste çıkıyor uyguladığım zaman sadece zeytinyağını mı yoksa dibe çökenlerle birlikte hepsini mi sürmeliym ?
ben dün ikinci kez uyguladım haftada 1 kere yıklıyorum. haftada 2 kere uygulasam bir zararı olurmu ???? benim saçım ne zamandan uzamaya başlıcak???
Canım bu soru bana sürekli soruluyor, gerçi sana özleden yazdım ama buradan da yazayım dedim... Her ikisindende sürülebilir, yıkayınca gayet rahat çıkıyor. Ben zaten önce duru suyla akıtıp sonra şampuanla yıkıyorum...