- 1 Haziran 2009
- 3.225
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben tanesini 50 kuruştan alıyorum her seferinde 20 tane alıyorum alırken gözümün önünde çektiriyorum sonrada hakiki zeytinyağına yatırıyorum.Şu an bütün kış yetecek kadar bakım yağını hazırladım...Ben ciddi manada memnun kaldım...
canım sen nerden aldın ???
Kızlar çok fena kazıklanmışsınız Ben tanesini 25 kuruşa aldım. Mersinde yaşıyorum. Bende deniyecem bu maskeyi...
catgirl24 uzun zamandır yapıyosun sen bunu son halini resimlermisin rica etsemm ???
Daha önce koyduğun 2 resmı ve suankı halinii sabırsızlıkla beklıyorum !!!
Ben dün denedim. İlk denememdi. Fakat kokusu en güzel olanı da buydu.. Şimdilik bekleme aşamasındayım. Saçlarımda turplu suyun da katkısıyla bir yumuşaklık oluştu. Bakalım uzayacak mı :) İnş. Entele otunda yaşadığım hayal kırıklığını yaşamam iyi akşmlar
catgirl arkadaşım dün gece okudum yazını çok beğendim evde muskat varmış karanfille ezdim yalnız 3 gün bekleteceğimi sonra yapıcam ben içine ısıtılmış zeytinyağı koyucam 1 saat bekletip sürücem çok heveslendim çünkü diğerini bekleticem dediğin gibi inşallah güzel olur benim kendi saçım ama çok dökülüyor anlatamam bunu lavanta suyuna başladım uçları sert bu resimdeki saç değil profil sayfamdakinden biraz daha uzun bukleli kıvırcık kahverengi yani parlaklık belli olur maskelerden şu turp suyunuda deniyim oda var evde bakalım ne olucak teşekkür ederim şimdi yapıcam muskatı canım sonucu yazıcam yine