maşallah yaa neler var. ben de yarın araştırayım. ek bi bakım olarak 15 günde bir yapayım. hem saçlarım da kuru benim.
amaa ben sızma, hakiki zeytin yağı bulamam. inşallah market zeytinyağı işe yarar. kullananlar bana bilgi verebilir mi? var mı market zeytinyağı kullanan???
cevap icin ck cok tesekkur ederim
bende 10 tane karanfili 3 adet muskati hamakta dovmustum direkt ezildiler zaten sonra zeytinyaginda 3 gun bekletip sacimi surmustum simdi de kalan yarisini kullanacagim ama bu surede hep disarida beklediler sorun olmaz sanirim ben kullaniyim bosa gitmesin diyorum
tekrardan bu cok guzel formulu bizimle paylasan CATGIRL24 arkadasimiza sonsuz tesekkurler :))
peki netice nasıldı.merak ettim sonucunuzu.saçlarınız yumuşacık parlak oldumu
bunu uygulayıp saçını uzatan varmıı? benim saçlarımda kuru sert. bayramdan sonra turplu suya başlıcaktım ama bu yumşatıyosa parlatıyosa bunu yapayım. gerçekten yumşatıp parlatıyomu uzamasuından çok bu önemli benim için
ayda bır yapıyorum faydası varda onu parcalamak bana olumm
canim GERCEKTEN yumusatip parlatio icine sadece arkadasin soylediklerini koy aman sunu da koyuyum nolcak bunu da ekleyim faydaliymis deme eger sonucu begenmezsen gel benimle kavga et:))) kaydirigubbakcemile5 benim saclarim kadar kuru ve sert ve de puskul puskul olamaz heralde saclarim benimkini bile duzelti bence sonucu cok begenceksin ama baktin begenmedin kusura bakma o zaman her sacta etki etmiyomus diyecegim hatta muskat parasini da ben gonderiyim o taktirde sırnaşık şey
bunu uygulayıp saçını uzatan varmıı? benim saçlarımda kuru sert. bayramdan sonra turplu suya başlıcaktım ama bu yumşatıyosa parlatıyosa bunu yapayım. gerçekten yumşatıp parlatıyomu uzamasuından çok bu önemli benim için
uzatma konusunda emin degilim sacim uzuyor ama bi kac sebebi olabilir (artik hem duzlestirici hem masa biraktim internetten aldigim bi bakim yagini kullaniyorum bi de arada bunu yapiyorum ama hangisi en etkili bilemem ) ama ozellikle kuru sert saclar icin birebir kaydirigubbakcemile2
Ben muskatları alırken tek tek seçip sonra aktara çektriyorum, çok rahat oluyorayda bır yapıyorum faydası varda onu parcalamak bana olumm
ben 2 defa yaptim.
saclarim yagli gibi oldu.
sanki haftalardir yikanmamis gibi.
kizlar ben de teminat veririm ki saclari uzatiyor.
ama hemen degil.. yani yaptiktan ancak 1 ay sonra uzadigini farkediyorsunuz.. ondan sonra da hizla uzuyorlar.. ben sadece 2 kez yaptim butun yaz boyunca ki benim saclarim cok yavas uzar.. 5 cmlik bir uzama var. benim icin iyi bisi bu..