Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Çocuğunun tuvalet eğitimini kutlayan ve bunun şerefine, pasta yaptırıp üstüne kaka süsü veren videolar gördü bu gözler .Instagramda var merak edenler için .Velhasıl insanlık nereye gidiyeah
Kız biz de adım atma töreninde, ayakkabı şeklinde pasta yaptırıp, üstüne bastırıyoruz, aile yadigarı adet, geçmişten bugüne devam ettiriyoruz şükür, kültür önemli.

Ay ben de ilk saçını ve doğum bilekliğini bir de doğum oda kartını (ki o taşınırken kaybolmuş ama olsun resmi var) saklıyorum diye kendimi buldumcuk sanıyordum, beterin beteri varmış.

Ama bu epey yeni trend sanırım benim kardeşim ve karısı bile yaptırmadığına göre .... (görümce burada geline hafifçe laf sokup usulca odadan ayrılır)

Kırmızıyı seviyorum, organik buldum meyvesuyunu, çocugun saçı da siyah ya belli olurmuş.
Önce organik visneleri topluyosun bir miktar anne sütünde kaynatip bol sekerliyosun daha sonra kıvam alinca uzerine senin minnosun sacinı dikiyosun.
Dıkiyosun yalnız tüy dikilir ya öyle.
Sonra mayalanmasi icin uygun ortama burakiyosun.

Konu Sahibi kolyenin yüzük versiyonu da var. Eşiniz takıyor. O seçeneği de degerlendirin

Gerçekten dehşetle okuyorum yorumları.Konu sahibi çizgisini bozmadıkça millet iyice dalgaya alıp saçmalıyor.Bu kadar dalga geçilecek heves kıracak hiçbir şey yok.Biraz saygı ve empati lütfen.Karşınızda taze bir anne var onun hevesini kursağında bırakmak için neden bu çaba? Bazısı bebek için her töreni yapar bazısının umrunda olmaz zevk ve karakter meselesi bu.Kaç yaşında kadınlarsınız abartmayın artık.Kadının yerine kendimi koydum üzüldüm ya hu!

Yine bir "DOĞURDUM BEN TAAAM MI" tipi anneler için üretilmiş element... Manyak bu millet yemin ediyorum
Her şeyin bir sınırı var. Gerçekten haklısınız. Geçen gün Kadın doğumda siradayiz, 3 tane hamile kadınız. Bir tanesi geldi, Mickey mouse'lu şapka takmis, ben hamileyim, saat 10.30 oldu bişey yiyemedim, çıldırıcam, siranizi verin, diye. E biz de hamileyiz, deyince sakinlikle, şaşirdi. Ortalığı yirtmamiz mi lazım? Kedilere bakıyorum ard arda 8 tane doguruyor, geçen gün bir belgesel izledim, orda anlatıyorlar, yörük kadını yolda dogurur, kalkar 2 saat sonra yoluna devam eder, diye. Herkesinki prenses, prens sanki.

Bencede herkesin zevki bir değil.O saçma sapan Doğum günü baby shower tarzı şeyleri bende abartı buluyorum ama konu sahibinin dediği kolyeleri daha önce bende görmüştüm çokta beğenmiştim.takı takan birisi değilim olsam yaptırırdım.bide Zaten sütüm yok şu an 2.yi sütten kestikten Sonra gördüm.Bende kızımın ilk saçlarını saklıyorum.çok güzeldi bukle bukle kıyamadım atmaya.

Yani bir dalgaya almışlar kadını sustukça şok oldum.Anlıyoruz siz buldumcuk değilsiniz çok doğal kadınlarsınız anladık her canlı doğuruyor da karşınızdaki de farklı bir insan sizden farklı düşünüyor.Ayrıca evli olsam çocuğum olsa ben de düşünebilirdim güzel bir anı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…