- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
Bana hiç sevimli gelmedi süt ve saç fikri. Bir akrabamız ilk kakalı bezini halının altında saklıyordu. Sebebini unuttum şimdi. Bende acilen böyle eksantrik bir şey bulmalıyım:) İlk kaka ilk tırnak ilk saç falan çoktaaan gitti.
Bende ilk kıyafetini sakliyacagım ama çerçevelettirmek aklıma gelmemişti çerçevelenirse kokusuda gitmez
Ben yaptırdım canim ama ozelden mesaj atmayi bilmiyorumAnne sütü ile bebek saçından kolye yaptıran varmı ? Varsa nereye yaptırdınız özelden yazarmısınız?
Konuyu nereye açacagımı bilemedim o yüzden buraya açtım.
Ay bir kere boynunda kurumuş göbek taşıyan bir anne gördü bu gozler
Bence deVe gercekten tebrikler konu sahibi o kadar salak sacma yorum karsisinda kendini bozmadin. Senin yaptığını herkes yapamaz.
Değil mi sanki kendi çişini bulaştırdığı bir aleti herkese yollamak bebeğinin kakasını saklamaktan daha iğrenç değil o açıdan bakarsakBencede çok güzel ilerde düşünebilirim bunu. Her yere testlerinin fotoğrafını atanlar size buldumcuk demiş ama olsundu görmezden gelin
Böyle şeyler içinden gelir insanın yapmamışsın ama yapacak olana laf atman kıskandığının göstergesidirAllahım ben meğerse ne kadar gaddar ve umursamaz bir anaymışımBebek doğunca ne oda süslemesi ne de kakadan boncuk, ne diş buğdayı ne de Alice harikalar diyarında konseptli bir doğum günü partisi yapmadım. Saç, tırnak, bez hatırası vs sizlere ömür zaten
Niye kıskanayım ayol, doğurmak çok normal bir olay olduğu için hiç öyle üstün süper bir olaymış gibi göremedim. Yapanlar yapsın.Böyle şeyler içinden gelir insanın yapmamışsın ama yapacak olana laf atman kıskandığının göstergesidir