Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Hönk felan oldum yaneeee

Ben patik örmüştüm oğluma küçük gelince kayınpederim istedi, ilk tırnaklarıyla saçını da istemişti. Onları peçeteye sarıp patiğin içine koymuş, arabasının dikiz aynasına asmış.. Höhh demiştim içimden :))) hatta konak olursa onu da ver dediydi, yuh artık b.kunu çıkardı dediydim kaka ne yaa kaka ne, bi de halının altında

Tembellikten oraya attı bezi, sonra da unuttu, yakalanınca birine hemen hikaye yazdı bence :)) öbür türlüsü iğrenççççç

Ne kadar ayıp koca koca "insanlar" insanların hevesleriyle, sevincleriyle dalga geçiyor gülüp eğleniyor. Dalga gecenler size ne para kadının, sut kadının, saç kadının keyif kadının...isterse bokunu dondurur kafasına taç yapıp onu takar özgür değil mi? asıl gulunc olan acinasi olan insanlara saygı göstermeyen sizlersiniz.

Ayrıca kusanlar ogurenler anne sütünden daha mi temiz yediğiniz i ctikleriniz? Anne sutu iğrenç birşey mi?

Hicbir seyi begenmeme timi toplanmis yine. İlk kaka bilmem ne diye sacmalayan bile var. Benim dogru düzgün hamilelik fotom bile yok. Baby shower, 6 ay kinasi, dis bugdayi vs aklimin ucundan gecmedi. Ama bence bu fikir gayet hos. Ayrica konu sahibi zaten bu konudaki fikirlerimizi sormamis. Desarj olma firsati olarak görenler dolusmus.

Bencede çok güzel ilerde düşünebilirim bunu. Her yere testlerinin fotoğrafını atanlar size buldumcuk demiş ama olsundu görmezden gelin
Değil mi sanki kendi çişini bulaştırdığı bir aleti herkese yollamak bebeğinin kakasını saklamaktan daha iğrenç değil o açıdan bakarsak

Allahım ben meğerse ne kadar gaddar ve umursamaz bir anaymışım Bebek doğunca ne oda süslemesi ne de kakadan boncuk, ne diş buğdayı ne de Alice harikalar diyarında konseptli bir doğum günü partisi yapmadım. Saç, tırnak, bez hatırası vs sizlere ömür zaten

bu kadar olumsuz yoruma hakarete kusmalara rağmen konu sahibi kendini bozmamış, nasıl böyle sakin kalabiliyosun acaba başkası olsa misliyle karşılık verir konu çoktan kapanırdı. bu kadar kusacak kadar iğrenç olan ne anlamadım. istediğin gibi uygun fiyatlı bulursun umarım

Böyle şeyler içinden gelir insanın yapmamışsın ama yapacak olana laf atman kıskandığının göstergesidir

Böyle şeyler içinden gelir insanın yapmamışsın ama yapacak olana laf atman kıskandığının göstergesidir
Niye kıskanayım ayol, doğurmak çok normal bir olay olduğu için hiç öyle üstün süper bir olaymış gibi göremedim. Yapanlar yapsın.

Hii hiç kimse hiç bişey yapmamiş. Bencede. Mesela doğumu hastanede yapmaya ne gerek var. Mesela ben bir odanin köşesinde pit diye doğum ettim. Ayni kediler gibi. Doğal dediğin böyle olur.

Ve tabiki bebek odasini alan, hamilelik fotosunu çektiren ebemdi. Ben almiim cinim, doğal değil yeaaahh

Insanlar ne zaman başkalarin seçimlerine saygi duyacak anlamadim. Konu sahibi heves etmiş ise neden olmasin? Emzirme döneminden hatira istiyor. Tüm konuyu okumadim ama umarim yinede faydali yorumlar olmuştur Ceennet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…