Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Çocuğunuz olmasaydı nasıl süper doğa üstü olduğunu anlardınız. Neyse ki bununla sınanmamışsınız buna sevindim
Çocuk sahibi olmamayı bir eksiklik olarak görmediğim için ve herkesin bu hayatta geliş amacı farklı olduğundan dolayı kimsenin sınama biçimine laf edemem. Kim ne istiyorsa Allah herkese nasip etsin.

Son düzenleme:
bilmeden dalga gecmeyin cok komik oluyorsunuz sayın uyeler :))
bencede dalga geçenler kendilerini rezil ediyolar, ama kabul etmezler. bilmedikleri için böyle bşeyi yok sayıp dalga geçiyolar. ama baya bu işi yapan insanlar varmış işte. konu sayesinde öğrenmiş olduk. dalga geçilcek kusulacak bi tarafıda yok

bilmeyen bilmiyorum der fikrim yok der ilk kez duydum der gecer
bilmedigine bilmiyorum demek cok guzel birsey bence
ayrica kim kusmuş gormedim ama ne varmis ki kusulacak sanki b.k afedersin

Daha once duymustum bence cok cok guzel
Yaptirmak isterdim valla

Bu arada dalga asla geçmedim konu sahibi yanlış anlamma olmasın sadece pek böyle şeylere hevesim yok yapana saygım sonsuz yapanıda buldumcuk görmüyorum buldumcuk olanlar başka şeyle belli ediyo zaten hevesin varsa yaptır ama şu da var senin yolladığın sütle saçla yaptığını bilcen mi kalanı ya değerlendirip başkasına verirse ay ben çok kuşkucuyum belkide
İlk saçları ve bikaç kıyafet bende saklıyorum benim yok ilerde onlarda üzülmesin diye

Muneee bu arkadas yuzunden ders dinleyemiyorum

Ben en iyisi cıkış yapim dışardanda okuyamiyoruk gunlerce mağdur kalıyorum ban yersem
Googleden giriş yapıyorsan tüm veri geçmişini sil sonra tekrar gir siteye kendi adını yaz bulursun ben öyle yapıyorum banlandıgımda.

Çocukları boyle yapa yapa yani ilk kiyafetten cerceve
Ilk sactan kolye vb.ego sismis nesiller yetisiyor ici kof..
Ilk kaka da bence taşlastirilabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…