- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
Çocuğunuz olmasaydı nasıl süper doğa üstü olduğunu anlardınız. Neyse ki bununla sınanmamışsınız buna sevindimNiye kıskanayım ayol, doğurmak çok normal bir olay olduğu için hiç öyle üstün süper bir olaymış gibi göremedim. Yapanlar yapsın.
Vah vah büyük kayıptasın. Benimki doğsun ilk kusmugunu bile saklicam taam mıBöyle şeyler gördükçe kendimi duygusuz bir anne gibi hissediyorumÇocuğumun ayak izini bile almadım
Sevgili konu sahibi elbette tercih ama. Başka Bi sey yaptırın bence. Yani kombin olarak bakıldığında saç ile süt pek sevimli durmuyor.Kızlar sütü karılaştırıyorlar taş haline getiriyorlar.
Çocuk sahibi olmamayı bir eksiklik olarak görmediğim için ve herkesin bu hayatta geliş amacı farklı olduğundan dolayı kimsenin sınama biçimine laf edemem. Kim ne istiyorsa Allah herkese nasip etsin.Çocuğunuz olmasaydı nasıl süper doğa üstü olduğunu anlardınız. Neyse ki bununla sınanmamışsınız buna sevindim
bilmem ben anne sütü bebek saçı kolye yazınca onlarda çıktı resimlerdeBaba yüzügu icin sperm mi donduruluyo ki
bencede dalga geçenler kendilerini rezil ediyolar, ama kabul etmezler. bilmedikleri için böyle bşeyi yok sayıp dalga geçiyolar. ama baya bu işi yapan insanlar varmış işte. konu sayesinde öğrenmiş olduk. dalga geçilcek kusulacak bi tarafıda yokbilmeden dalga gecmeyin cok komik oluyorsunuz sayın uyeler :))
Benim kız okulda çıkınca kaybetmiş yaaa ne bahtsızımmm çatıya atcektik al dişimi ver dişimi yapıcektikCocugun cikan ilk disini kolye ucu yaptirani duymustum..
bilmeyen bilmiyorum der fikrim yok der ilk kez duydum der gecerbencede dalga geçenler kendilerini rezil ediyolar, ama kabul etmezler. bilmedikleri için böyle bşeyi yok sayıp dalga geçiyolar. ama baya bu işi yapan insanlar varmış işte. konu sayesinde öğrenmiş olduk. dalga geçilcek kusulacak bi tarafıda yok
Nerden yaptırcaksın özelden atarmısın?Yaptırmak üzere OLdugum kolyetek harf 240,ben cift harf yapacagım İkı oglum icin 400 lira ben ciddiyim buarada
Ben 300 tl ye yaptirdim harf için de ucret almiyor istediginiz seyleri yaptirabiliyorsunuzNerden yaptırcaksın özelden atarmısın?
Googleden giriş yapıyorsan tüm veri geçmişini sil sonra tekrar gir siteye kendi adını yaz bulursun ben öyle yapıyorum banlandıgımda.Muneee bu arkadas yuzunden ders dinleyemiyorum
Ben en iyisi cıkış yapim dışardanda okuyamiyoruk gunlerce mağdur kalıyorum ban yersem