Kendisi rahatsız değilse bu durumdan bence sakınca yok.Şimdi kabul etmek gerek ki, sütün içine düşmüş kıl görüntüsü ve ekşimiş süt kokusu hayali pek iştah açmıyor.
Nerden yaptırdın canımBen 300 tl ye yaptirdim harf için de ucret almiyor istediginiz seyleri yaptirabiliyorsunuz
Özelden yazdım reklam olmasın diyeNerden yaptırdın canım
Malesef işi sebebiyle kullanamaz.Konu Sahibi kolyenin yüzük versiyonu da var. Eşiniz takıyor. O seçeneği de degerlendirin
Bir akrabagam kırkı çıkana kadar atmadı ilk bezini sonra attı
Benim de iki tane tavşanım vardı (ama onlar bence kendilerini kedi ya da köpek sanıyorlardı) ikisinin de dişleri çok uzardı keserdik ya da düşerdi onları saklarım bende. Off delirmiş olabilir miyimKedimin arada dökülen biyiklarindan birini sakliyorum(ciddiyim).
Kedi biyiginda kolye de yapiyorlar miymis
bu şaka...
Dogar doğmaz resmimize var bizim.ablacığım kurban olayım bir sal bebeği yahu.. en güzel anı gözünün önünde büyümesi, yok sütü yok kakası yok tulumu bırak karışsın doğaya..
Gerekli şikayetleri yaptım kızlar sorun yok gereksiz yorumları boş insanlar yapar...Bence deben olsam şimdiye kıyamet kopmuştu
Sagol tşkr ederim canımbu kadar olumsuz yoruma hakarete kusmalara rağmen konu sahibi kendini bozmamış, nasıl böyle sakin kalabiliyosun acababaşkası olsa misliyle karşılık verir konu çoktan kapanırdı. bu kadar kusacak kadar iğrenç olan ne anlamadım. istediğin gibi uygun fiyatlı bulursun umarım
Öyle deme ölüyordum sandım az daha uzun bir süre çocuk istemiyorum çok korktum açıkçasıNiye kıskanayım ayol, doğurmak çok normal bir olay olduğu için hiç öyle üstün süper bir olaymış gibi göremedim. Yapanlar yapsın.
Bir tanıdığımız bebeğinin kakasından aile resimlerini yaptırmıştı
tabi benim pek hoşuma gitmedi.Bir arkadaşıma sordum onunda gitmemiş.
Katılıyorum sana canımHii hiç kimse hiç bişey yapmamiş. Bencede. Mesela doğumu hastanede yapmaya ne gerek var. Mesela ben bir odanin köşesinde pit diye doğum ettim. Ayni kediler gibi. Doğal dediğin böyle olur.
Ve tabiki bebek odasini alan, hamilelik fotosunu çektiren ebemdi. Ben almiim cinim, doğal değil yeaaahh
Insanlar ne zaman başkalarin seçimlerine saygi duyacak anlamadim. Konu sahibi heves etmiş ise neden olmasin? Emzirme döneminden hatira istiyor. Tüm konuyu okumadim ama umarim yinede faydali yorumlar olmuşturCeennet
Hem de yerli üretimbencede dalga geçenler kendilerini rezil ediyolar, ama kabul etmezler. bilmedikleri için böyle bşeyi yok sayıp dalga geçiyolar. ama baya bu işi yapan insanlar varmış işte. konu sayesinde öğrenmiş olduk. dalga geçilcek kusulacak bi tarafıda yok
Bundan sonra herşey gönlünce olsun.Öyle deme ölüyordum sandım az daha uzun bir süre çocuk istemiyorum çok korktum açıkçası