- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Bana sürekli tedavi dedi ..beyin de De ur çıkınca.. Evet troidide tetikliyor..neden bırakıyorsun ilacı herhangi anı yükselişi bile gebeliğe engelbnmde prolaktinim ilac kullaninca dusuyor 2 ay sonra ilac etkisi gecince tekrar yukseliyor
Ayrica tsh imda yukseliyor ilac kullandigim halde cunku ikisi birbirine bagliymis.
sonuc olarak prolaktinden kurtulamiyorum.
Dusunce birak dedi dr.mr da da bisi cikmadi.ama yukselip duruyor anlamadim.Bana sürekli tedavi dedi ..beyin de De ur çıkınca.. Evet troidide tetikliyor..neden bırakıyorsun ilacı herhangi anı yükselişi bile gebeliğe engel
Benimde 122 ..bana artık kullanacağın bir ilaç var dedi..gebe kalırsan içme bile demedi..100 tehlikeli sen bence doktor değiştir..Dusunce birak dedi dr.mr da da bisi cikmadi.ama yukselip duruyor anlamadim.
2 ye dustu icince 100 lere cikmisti.sonra 10 a cikti bu ay 30 a ckti gitgide yukseliyor.
Cok dr a gittim 2 endokrin dr u,sayisini hatirlayamayacagim kdr cok kadin dogum uzmani...Benimde 122 ..bana artık kullanacağın bir ilaç var dedi..gebe kalırsan içme bile demedi..100 tehlikeli sen bence doktor değiştir..
Aynen endokrindekiler çok önemsemedi kadın doğumdaki kızdı hatta ne ortalıkta geziyorsun falan tersledi..bu ayda incir kürü kullanmıştım göğüslerimi resmen kaşınıyordu taşıyordu o kdr rahatsızlık veriyordu ki..şimdi göğsümü hissetmiyorum bile..resmen hormonluymuş diyorum:)Cok dr a gittim 2 endokrin dr u,sayisini hatirlayamayacagim kdr cok kadin dogum uzmani...
Artik cok sikildim ugrasmaktan ne yapacagim bilmiyorum.
Evet bende goguslerimden anliyorum yukseldigini.o kdr sisiyorlar ki bide ustune aciyor ve yaniyorlar.Aynen endokrindekiler çok önemsemedi kadın doğumdaki kızdı hatta ne ortalıkta geziyorsun falan tersledi..bu ayda incir kürü kullanmıştım göğüslerimi resmen kaşınıyordu taşıyordu o kdr rahatsızlık veriyordu ki..şimdi göğsümü hissetmiyorum bile..resmen hormonluymuş diyorum:)
Evet bende goguslerimden anliyorum yukseldigini.o kdr sisiyorlar ki bide ustune aciyor ve yaniyorlar.
Ilac icince cok rahatliyor goguslerim benimde.
Peki bisi sorcam mesela bnm regli zamanindan onceki 10 gun oluyor bu belirtiler regli ve sonrasi rahatliyor goguslerim bi nebze.seninki nasil her zaman mi belli zamanlarda mi?[/QUOTE geçen aylarda akıntıdan yumurtlamama Zaman'ımı anlıyoruçdum 3 gün sonrası ağrı başlıyordu..
aksine bende erken gelmişti dostinex kullanırken bence hamile olabilirsin inşallah hamile sindir
Ya test yap lütfen umut ol bizeeeeeKızlar merhaba bende dosyinex kullanıyorum seviye 42 idi üç ay kullan demişti doktorum bugün bi ay doldu ve ben geciktim 6 gün bi yanım hevesli ama bi yandan da kendimi kandırıyormuşum gibime geliyor sizce hamilemiyim daha önce hiç gecikmem olmazdı
Benimkini de erkene çekmedi ya uzattı gibi sankiaksine bende erken gelmişti dostinex kullanırken bence hamile olabilirsin inşallah hamile sindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?