Anne olmak istiyorum prolaktine takıldım diyorsannn

Yok canım aç tok bişi demedi direk gidip kan verdim ams netten baktım en az 10 olması lazımmış yumurta var diyebilmek için. E nabız sistemimden kendi tahlilime baktım 0.79 çok düşük bir bilendeğil
Evet sadece dostinex mi kullanmıştın sen..bak ben doktor tavsiyesi değil ama inofolic kullandım.bir bak istersen araştır

Kızlar bugün kontrol tahlillerim vardı prolaktinim normal seviyeye ulaşmış :) inşallah tekrar yukselmez bu ay umutlar büyük yani rabbim inşallah hepimize nasip eder :)

Senin kaçtı canım ne kadar kullanıyodun ilacı
Benim 122 idi . 1 ay kullandım 0.6o a düştü.1 ay daha kullandım bugün tekrar hormon test verdim yarın kaç bakıcaz.doktorum bir gün önce içmeden gel bakalım kaç çıkacak dedi? Bu arada benim prolaktin hormonumun yüksek çıkmasının sebebi hipofiz bezimde Adenom çıktı ( iyi huylu ur)

Benim 122 idi . 1 ay kullandım 0.6o a düştü.1 ay daha kullandım bugün tekrar hormon test verdim yarın kaç bakıcaz.doktorum bir gün önce içmeden gel bakalım kaç çıkacak dedi? Bu arada benim prolaktin hormonumun yüksek çıkmasının sebebi hipofiz bezimde Adenom çıktı ( iyi huylu ur)
Anladım canım peki adenom varken sabit kalıyor mu hormon hani yükseliyor mu hemen tekrar bu arada inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

Back