- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
İnşallah canım benim ama ilk ay zor ben ilk ayımda 6 gün geciktim çok heveslendim ama maalesef :|inşallah kalırım Allah tan ümümt keslmez ben habı adet liken kulandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim ama ilk ay zor ben ilk ayımda 6 gün geciktim çok heveslendim ama maalesef :|inşallah kalırım Allah tan ümümt keslmez ben habı adet liken kulandım
Evet sadece dostinex mi kullanmıştın sen..bak ben doktor tavsiyesi değil ama inofolic kullandım.bir bak istersen araştırYok canım aç tok bişi demedi direk gidip kan verdim ams netten baktım en az 10 olması lazımmış yumurta var diyebilmek için. E nabız sistemimden kendi tahlilime baktım 0.79 çok düşük bir bilendeğil
Evet sadece dostinex kullanıyorum ama bi araştırıyım canım sağolEvet sadece dostinex mi kullanmıştın sen..bak ben doktor tavsiyesi değil ama inofolic kullandım.bir bak istersen araştır
Ben iki aydır kullanıyorum herahngi bişi olmadı ama bugün benim de kasıklarım felaket durumda hasralığıma bir hafta var ams böyle olmazdı bende anlamadım :|Sende yan etkiler oluyomu bu gün kasıklarım cok ağırıyo ilaç tan mı acaba
Eğer tuvalete gitdiğinde yanma oluyorsa ve sürekli tuvaletin varmış gibi geliyorsa olabilir canımKızlar benim idrarda enfeksiyon mu var anlamadım yanma ve acı var.dostinex ten mi acaba ya![]()
Evet malesef napmam gerekli ..dostinex sebepli olabilir miEğer tuvalete gitdiğinde yanma oluyorsa ve sürekli tuvaletin varmış gibi geliyorsa olabilir canım
Zannetmiyorum canım kadınların çok sık yaşadığı bi durum bi hastaneye git basit bi antibiyotikle bikaç gunr geçiyorEvet malesef napmam gerekli ..dostinex sebepli olabilir mi
Az kaldı gitmeme inş oruçlu çok zor oluyorZannetmiyorum canım kadınların çok sık yaşadığı bi durum bi hastaneye git basit bi antibiyotikle bikaç gunr geçiyor
Yorgunluk diz boyu her halimizden anlaşılıyor..Bat saymaktan yoruldum artık
Gözün aydın canım kaçtı kaça düştüKızlar bugün kontrol tahlillerim vardı prolaktinim normal seviyeye ulaşmış :) inşallah tekrar yukselmez bu ay umutlar büyük yani rabbim inşallah hepimize nasip eder :)
8 canım iki ayda 45 den 8 e düştüGözün aydın canım kaçtı kaça düştü
Senin kaçtı canım ne kadar kullanıyodun ilacı8 canım iki ayda 45 den 8 e düştü
Benim 122 idi . 1 ay kullandım 0.6o a düştü.1 ay daha kullandım bugün tekrar hormon test verdim yarın kaç bakıcaz.doktorum bir gün önce içmeden gel bakalım kaç çıkacak dedi? Bu arada benim prolaktin hormonumun yüksek çıkmasının sebebi hipofiz bezimde Adenom çıktı ( iyi huylu ur)Senin kaçtı canım ne kadar kullanıyodun ilacı
Anladım canım peki adenom varken sabit kalıyor mu hormon hani yükseliyor mu hemen tekrar bu arada inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımBenim 122 idi . 1 ay kullandım 0.6o a düştü.1 ay daha kullandım bugün tekrar hormon test verdim yarın kaç bakıcaz.doktorum bir gün önce içmeden gel bakalım kaç çıkacak dedi? Bu arada benim prolaktin hormonumun yüksek çıkmasının sebebi hipofiz bezimde Adenom çıktı ( iyi huylu ur)