• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksek olup gebe kalanlar

Bende kimseye demedim canım hatta düşük yaptığımı bile demedik kaynanamlara bi süre devam ettirdik düşün
Benim acemiliğime denk geldi canım sorma düşük yaptım kadının surat düştü sanki bilerek yapmışım gibi şimdi de hiç biseyimi deniyorum güzel bi dille uyardım kendi soramıyor şimdi de yanindaki insanlarinizerime sallıyor sürekli çocuk lafı açar çocuk konusu açıp beni millete sorduruyor 😥

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Kullanılmaz diyor işte. Normal bir süreç bu. Hamilelikte de farkettiğin anda ilacı bırakmalısın. Düşüğe ya da anormaliye sebep olabiliyormuş.
Vala kuzum adetim düzensiz nasıl fark edeceğim onu da bilmiyorum ki bu ay adetim oldu ama az as sonra yumurtlama zamanı çok adetim oldu yani 1 ayda 2 defa oldum

Vala kuzum adetim düzensiz nasıl fark edeceğim onu da bilmiyorum ki bu ay adetim oldu ama az as sonra yumurtlama zamanı çok adetim oldu yani 1 ayda 2 defa oldum
Tüh. Düzensiz adet sorun işte. Prolaktinin 30lara 20lere düştü mü diye kadın doğumcun test yapsın arada. Sen de gecikme olunca test yaparsın. Ben kullandım 15 gün dostinex hamileyken. Bilmiyordum tabi

Tüh. Düzensiz adet sorun işte. Prolaktinin 30lara 20lere düştü mü diye kadın doğumcun test yapsın arada. Sen de gecikme olunca test yaparsın. Ben kullandım 15 gün dostinex hamileyken. Bilmiyordum tabi
Evet ya çok öyle kullananlar insallah tekrar yaşamam düşük olayını çok zordu ailemden başka destekcim
Yoktu kocam bile beni suçladı 🥹 asla hakkımı helal etmiyorum bu insanlara yanımda insan gibi destek vermediler asla unutamam o zamanları

• Üzgünüm
Evet ya çok öyle kullananlar insallah tekrar yaşamam düşük olayını çok zordu ailemden başka destekcim
Yoktu kocam bile beni suçladı 🥹 asla hakkımı helal etmiyorum bu insanlara yanımda insan gibi destek vermediler asla unutamam o zamanları
Çok üzücü. Eşin nasıl seni suçlar

Çok üzücü. Eşin nasıl seni suçlar
Anasi kuruyor aklını o ne derse o şekilde düşünüyor ben düşük yaptım bir gün önce misafir vardı neymiş misafir agirlamisim misafir de benim taraf
Ettiklerini bulsunlar . Esin olmadı mı destekçin dünya gelsin yanına o 1 kişiye bekliyorsun 🥹

Herkeste türlü türlü siiintilsr var canım sende atlatacaksın insallah sabret şimdilik sağ bencede biraz azalsın sut hafiflesin o şekilde devam et bakalım zaten çocuk buyudukce daha çok isteyecek süt ileree rahat edeceksin ins

• Beğen
Anasi kuruyor aklını o ne derse o şekilde düşünüyor ben düşük yaptım bir gün önce misafir vardı neymiş misafir agirlamisim misafir de benim taraf
Ettiklerini bulsunlar . Esin olmadı mı destekçin dünya gelsin yanına o 1 kişiye bekliyorsun 🥹
Evet. Ayıp etmişler. Anne cahil hadi, o da ona mı uyuyor

Tabiki eşin destekçin olsa kimsden beklemez insan🥹

Merhaba. Doğum yaptınız mı peki? Sorun hipofiz adenomundan mı kaynaklı?
Merhaba . Yok 4 aylık hamileyim henüz . Çoook minik ademom tespit edildi fakat doktorum o kadar küçük ki emar hatası biel olabilir dedi. Değilse de hi sorun teşkil etmiyor dedi. Prolaktini çok takmayın. Eğer reglleeniz düzenli ise ve yumurtlamanızı baskılamıyorsa gebeliğe engel olmaz . Ama yumurtlamanızı baskılıyorsa ilaç kullanın

Merhaba . Yok 4 aylık hamileyim henüz . Çoook minik ademom tespit edildi fakat doktorum o kadar küçük ki emar hatası biel olabilir dedi. Değilse de hi sorun teşkil etmiyor dedi. Prolaktini çok takmayın. Eğer reglleeniz düzenli ise ve yumurtlamanızı baskılamıyorsa gebeliğe engel olmaz . Ama yumurtlamanızı baskılıyorsa ilaç kullanın
Ml ne kadar canım

Back
X