- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
tsh troidle ilgili değil mi
evet canım ama birbirini tetiklediğini düşünüyordu doktorum gerçekten öyleymiş tsh ilacıyla ikisi de düşmüş oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsh troidle ilgili değil mi
Ben de başladım bugün sabah akşam 1 toz.duydum canım onu kullanıp hamile kalanlar olmuş
Ne güzel doktorunu bırakma şanslısın ..evet canım ama birbirini tetiklediğini düşünüyordu doktorum gerçekten öyleymiş tsh ilacıyla ikisi de düşmüş oldu
Naptın Banu Nasıl gidiyor?tamam canım kontrollerime gidiyorum ama dikkat ederim canım
Yumurtan buyudugu icin kasik agrin olmustur.sen yine calismayi elden birakmaBen bu ay vücudumda hiç bir bildirim yok.yumurta akım da gelmedi .. Ovü testinde çift çizgide görmedim.. Şuan neyi beklediğimi bile bilmiyorum adet günümü kestiremiyorum..5 gün önce kasık Ağrı'm epey oldu neden olduğunu bilmiyorum..gün aşırı ilişkiye devam bakalım..
Yok bırakmadım yumurta Zaman'ı her gün diyorlar ya o yüzden günaşırı devam ediyorumYumurtan buyudugu icin kasik agrin olmustur.sen yine calismayi elden birakma
Olabilir belki yok doktor önerisiyle gün aşırı başkada yaptığım birşey yok..ilaçlar ne kadar etkili olurda artık ..yoruldum o anlamda kür mür bıraktımilaç içiyon ya canım ovulasyon testini etkileyebilir arkadaşın dediği gibi ilşkiyi bırakma canım bana da doktor aşılamaya güvenme ilişkiye devam dedi aşılama tutmazsa belki ilişki tutar