Anne olmak istiyorum prolaktine takıldım diyorsannn

bnmde prolaktinim ilac kullaninca dusuyor 2 ay sonra ilac etkisi gecince tekrar yukseliyor:KK43:
Ayrica tsh imda yukseliyor ilac kullandigim halde cunku ikisi birbirine bagliymis.
sonuc olarak prolaktinden kurtulamiyorum.
Bana sürekli tedavi dedi ..beyin de De ur çıkınca.. Evet troidide tetikliyor..neden bırakıyorsun ilacı herhangi anı yükselişi bile gebeliğe engel

Bana sürekli tedavi dedi ..beyin de De ur çıkınca.. Evet troidide tetikliyor..neden bırakıyorsun ilacı herhangi anı yükselişi bile gebeliğe engel
Dusunce birak dedi dr.mr da da bisi cikmadi.ama yukselip duruyor anlamadim.
2 ye dustu icince 100 lere cikmisti.sonra 10 a cikti bu ay 30 a ckti gitgide yukseliyor.

Benimde 122 ..bana artık kullanacağın bir ilaç var dedi..gebe kalırsan içme bile demedi..100 tehlikeli sen bence doktor değiştir..
Cok dr a gittim 2 endokrin dr u,sayisini hatirlayamayacagim kdr cok kadin dogum uzmani...
Artik cok sikildim ugrasmaktan ne yapacagim bilmiyorum.

Cok dr a gittim 2 endokrin dr u,sayisini hatirlayamayacagim kdr cok kadin dogum uzmani...
Artik cok sikildim ugrasmaktan ne yapacagim bilmiyorum.
Aynen endokrindekiler çok önemsemedi kadın doğumdaki kızdı hatta ne ortalıkta geziyorsun falan tersledi..bu ayda incir kürü kullanmıştım göğüslerimi resmen kaşınıyordu taşıyordu o kdr rahatsızlık veriyordu ki..şimdi göğsümü hissetmiyorum bile..resmen hormonluymuş diyorum:)

Aynen endokrindekiler çok önemsemedi kadın doğumdaki kızdı hatta ne ortalıkta geziyorsun falan tersledi..bu ayda incir kürü kullanmıştım göğüslerimi resmen kaşınıyordu taşıyordu o kdr rahatsızlık veriyordu ki..şimdi göğsümü hissetmiyorum bile..resmen hormonluymuş diyorum:)
Evet bende goguslerimden anliyorum yukseldigini.o kdr sisiyorlar ki bide ustune aciyor ve yaniyorlar.
Ilac icince cok rahatliyor goguslerim benimde.
Peki bisi sorcam mesela bnm regli zamanindan onceki 10 gun oluyor bu belirtiler regli ve sonrasi rahatliyor goguslerim bi nebze.seninki nasil her zaman mi belli zamanlarda mi?

Evet bende goguslerimden anliyorum yukseldigini.o kdr sisiyorlar ki bide ustune aciyor ve yaniyorlar.
Ilac icince cok rahatliyor goguslerim benimde.
Peki bisi sorcam mesela bnm regli zamanindan onceki 10 gun oluyor bu belirtiler regli ve sonrasi rahatliyor goguslerim bi nebze.seninki nasil her zaman mi belli zamanlarda mi?[/QUOTE geçen aylarda akıntıdan yumurtlamama Zaman'ımı anlıyoruçdum 3 gün sonrası ağrı başlıyordu..

Kızlar merhaba bende dosyinex kullanıyorum seviye 42 idi üç ay kullan demişti doktorum bugün bi ay doldu ve ben geciktim 6 gün bi yanım hevesli ama bi yandan da kendimi kandırıyormuşum gibime geliyor sizce hamilemiyim daha önce hiç gecikmem olmazdı

canım ben 32 günde bi falan oluyodum bi ay içtim zaten 26 ya düşürdü beni bilmiyorum bende hemen etki gösterdi belki seninki yavaş yavaş düşüyodur

Maalesef kızlar hamile değilim :|bir hafta gecikti umutlanmıştım ama maalesef umutlar suya düştü :/

Incir havuc kuru deniyenler varmi ben 11 gundur basladim acayp kask agrim oluyo bel agrim karin agrisi normalmi bu incir kuru icenler yardim lutfen

Back