- 11 Eylül 2024
- 105
- 1
- 31
- Konu Sahibi uzgunkuslar
Kızlar bende de prolakton var dostinex kullaniyrodum 79 dan 47 olmuş şimdi ilacı değiştirdi günlük içiyorum bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin yüksek benimde yüksek bir ilaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var onu sıkıntı yapma ilaçla düşürüyolar.Merhabalar, ben 30 yaşındayım ve evliyim. Normalde şuan çocuk düşünmüyorduk ama yine de test yaptırayım bir sorun var mı diye baktırayım diye doktora gittim ve hormon testi oldum. Sonuçları şimdi gördüm ve hiç iyi değilim. Sonuçlara da haftaya bakarız demişti doktor ama o zamana kadar ne yapacağımı bilmiyorum... Deneyimlerinize dayanarak sonuçlara yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
E2 - 16.29
FSH - 6.69
LH - 1.46
Prolaktin - 97.59
AMH -0.7
Dostinex kullanırken adet problemi yaşadınmı ben 4 gündür kahverengi lekenlenme görüyorum adetim yarın gösteriyorşeninde prolakton yüksek bende olduğu gibi 3 aydır 79 dan 47 anca düştü benimki şimdi ilacı değiştirdi günlük yutuyorum 3 ay sonra hamilelik olmazsa tekar gel dedi
Canım bu arada en önemli şey moral bunu biliyosun. Bende senin gibi oldum 4 gündür ağzıma yemek sürmedim benim amh sonucum bekleniyordu lh değerim yüksek diye sıkıntı olacağını söylenmişti 4 günün sonunda çıktı o 4 günü gel bana sor. Sende ilk olarak prolaktini düşürecek doktor. Amh için ise internetteki çok fazla okuma okucaksan eğer 0.01 ile normal yolla gebe kalan kadınları oku. 0.5 altı çok çok azalmış yumurta rezervi diye biliyorum.Merhabalar, ben 30 yaşındayım ve evliyim. Normalde şuan çocuk düşünmüyorduk ama yine de test yaptırayım bir sorun var mı diye baktırayım diye doktora gittim ve hormon testi oldum. Sonuçları şimdi gördüm ve hiç iyi değilim. Sonuçlara da haftaya bakarız demişti doktor ama o zamana kadar ne yapacağımı bilmiyorum... Deneyimlerinize dayanarak sonuçlara yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
E2 - 16.29
FSH - 6.69
LH - 1.46
Prolaktin - 97.59
AMH -0.7
Öyle mi demekki ilaç böyle yapıyor.Aynen yaşadım 1 ay içinde 2 defa kahverengi lekelenme de geldi adetim de gecikti bazen olmadı sadece kahverengi akıntı oldu vs vs
Senin mr sonucun ne çıktıBeyinden mr istediler mi senden
Dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Evet psikolojik olarak gerçekten zor bir durummuş maalesef... Okuduklarımdan doktorun direk tüp bebek diyecek olması da beni çok korkutuyor. Şu an gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.Canım bu arada en önemli şey moral bunu biliyosun. Bende senin gibi oldum 4 gündür ağzıma yemek sürmedim benim amh sonucum bekleniyordu lh değerim yüksek diye sıkıntı olacağını söylenmişti 4 günün sonunda çıktı o 4 günü gel bana sor. Sende ilk olarak prolaktini düşürecek doktor. Amh için ise internetteki çok fazla okuma okucaksan eğer 0.01 ile normal yolla gebe kalan kadınları oku. 0.5 altı çok çok azalmış yumurta rezervi diye biliyorum.
Tüp bebek bile olsa şöyle düşün, en azından bir çok kadına çok şanslısın yumurtan var az da olsa ilkten doktorunu bi dinle fazla araştırma yapma. Tek doktorla da hareket etme.Dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Evet psikolojik olarak gerçekten zor bir durummuş maalesef... Okuduklarımdan doktorun direk tüp bebek diyecek olması da beni çok korkutuyor. Şu an gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.