Lh ve prolaktin yüksekliği

Kızlar bende de prolakton var dostinex kullaniyrodum 79 dan 47 olmuş şimdi ilacı değiştirdi günlük içiyorum bunu

Merhabalar, ben 30 yaşındayım ve evliyim. Normalde şuan çocuk düşünmüyorduk ama yine de test yaptırayım bir sorun var mı diye baktırayım diye doktora gittim ve hormon testi oldum. Sonuçları şimdi gördüm ve hiç iyi değilim. Sonuçlara da haftaya bakarız demişti doktor ama o zamana kadar ne yapacağımı bilmiyorum... Deneyimlerinize dayanarak sonuçlara yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
E2 - 16.29
FSH - 6.69
LH - 1.46
Prolaktin - 97.59
AMH -0.7

Merhabalar, ben 30 yaşındayım ve evliyim. Normalde şuan çocuk düşünmüyorduk ama yine de test yaptırayım bir sorun var mı diye baktırayım diye doktora gittim ve hormon testi oldum. Sonuçları şimdi gördüm ve hiç iyi değilim. Sonuçlara da haftaya bakarız demişti doktor ama o zamana kadar ne yapacağımı bilmiyorum... Deneyimlerinize dayanarak sonuçlara yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
E2 - 16.29
FSH - 6.69
LH - 1.46
Prolaktin - 97.59
AMH -0.7
Prolaktin yüksek benimde yüksek bir ilaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var onu sıkıntı yapma ilaçla düşürüyolar.
İnternetten baktıysan 1 in altındaysa sıkıntı olcağını söylüyolar ama 0.01 ile hamile kalan kadınlar var

şeninde prolakton yüksek bende olduğu gibi 3 aydır 79 dan 47 anca düştü benimki şimdi ilacı değiştirdi günlük yutuyorum 3 ay sonra hamilelik olmazsa tekar gel dedi

şeninde prolakton yüksek bende olduğu gibi 3 aydır 79 dan 47 anca düştü benimki şimdi ilacı değiştirdi günlük yutuyorum 3 ay sonra hamilelik olmazsa tekar gel dedi
Dostinex kullanırken adet problemi yaşadınmı ben 4 gündür kahverengi lekenlenme görüyorum adetim yarın gösteriyor

Aynen yaşadım 1 ay içinde 2 defa kahverengi lekelenme de geldi adetim de gecikti bazen olmadı sadece kahverengi akıntı oldu vs vs

E2 - 16.29
FSH - 6.69
LH - 1.46
Prolaktin - 97.59
AMH -0.7
Canım bu arada en önemli şey moral bunu biliyosun. Bende senin gibi oldum 4 gündür ağzıma yemek sürmedim benim amh sonucum bekleniyordu lh değerim yüksek diye sıkıntı olacağını söylenmişti 4 günün sonunda çıktı o 4 günü gel bana sor. Sende ilk olarak prolaktini düşürecek doktor. Amh için ise internetteki çok fazla okuma okucaksan eğer 0.01 ile normal yolla gebe kalan kadınları oku. 0.5 altı çok çok azalmış yumurta rezervi diye biliyorum.

Canım bu arada en önemli şey moral bunu biliyosun. Bende senin gibi oldum 4 gündür ağzıma yemek sürmedim benim amh sonucum bekleniyordu lh değerim yüksek diye sıkıntı olacağını söylenmişti 4 günün sonunda çıktı o 4 günü gel bana sor. Sende ilk olarak prolaktini düşürecek doktor. Amh için ise internetteki çok fazla okuma okucaksan eğer 0.01 ile normal yolla gebe kalan kadınları oku. 0.5 altı çok çok azalmış yumurta rezervi diye biliyorum.
Dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Evet psikolojik olarak gerçekten zor bir durummuş maalesef... Okuduklarımdan doktorun direk tüp bebek diyecek olması da beni çok korkutuyor. Şu an gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.

Dönüşleriniz için çok teşekkür ederim. Evet psikolojik olarak gerçekten zor bir durummuş maalesef... Okuduklarımdan doktorun direk tüp bebek diyecek olması da beni çok korkutuyor. Şu an gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.
Tüp bebek bile olsa şöyle düşün, en azından bir çok kadına çok şanslısın yumurtan var az da olsa 🙏🏻 ilkten doktorunu bi dinle fazla araştırma yapma. Tek doktorla da hareket etme.

Benden MR istediler küçük de olsa tümör çıktı bende ama ilaç küçültebilir dediler anlıyorum seni bu aşamalar çok yoruyor insanı korkutuyor ama başa gelecek olan çekiliyor iste

Ben kadinndoguma gideli 3 hafta olacak benimde yaş 31 su an bekle dedi prolaktin ilacı kullanıyorsun zaten dedi 35 yaş üstüne iğne ilaç vs öneriyoruz dedi

Herseyi bilemediğimiz için buralardan medet umuyoruz ama kendini de korkutma prolaktin bende araştırdığıma göre çok korkulacak bidey değil mis benim doktor iyi değil şehirde tek olduğu için başka şansım olmadı benim , bana haftada 1 yarım dostinex dedi 3 ay sonra gel dedi benim değerlerim çok yavaş düşüyordu ama Burda araştırdığımda haftada 2 yarım alıyorlardı genelde kendi kafama göre almayı düşündüm cesaret edemedim şimdi de günlük yutuyorum ilacı

X