Anne olmak istiyorum prolaktine takıldım diyorsannn

eşinin spermi normal mi yoksa bi sıkıntı mı varda içiriyosun canım prolaktin hemen düşüyor kafanda büyütme bunu canım düşer merak etme belki içerken bile hamile kalırsın

aaa iyi fikir..yoksa her gün kaynatıp uğraşmak benim içinde zahmetli..ben okdar uğraşıyorum sonucunda o içmeyince sıkıntı yapıoyrum..zoruma giden o..aktarlarda var mı satılış yeri?

adetim bi gün geçti ama taest falan yapmadım bir hafta falan geçerse yaparım negatif sonucu görmek istemiyorum

ben ilacı 2 ay önce içtim bitti canım şuan sadece folik asit içiyorum kendimi de ümitlendirmek istemiyorum idrarda negatif görünce üzülüyorum o yüzden iki üç gün daha gelmezse test yaparım

doktor bana sürekli kullanndiğin bir ilaç var mı dedi bende yok dedim ozaman artık var dedi sürekli kullanacakmışım..baktırıyormusun peki tekrar yükselme ihtimali olmasın..ilacı bırakınca yine yükselir dedi doktor bana

geçen ay baktırdım normaldi zaten yükselince adetin geçikiyo ilk yüksek çıktığında 10 gün geçikmişti adetim, sürekli kullanıldığını duymadım bir ay kullan demedi mi çocuk için sakıncalı olabilir çok etkili bi ilaç

dememkki olmuyormuş deyip diğer yöntemlere bakacak aşıla takip hsg falan..eşime bakıcak..şuanki bendeki lumsuzlukları proya bağladı..normal bir birey olarak kabul etti anlayacağım bu..

geçen ay baktırdım normaldi zaten yükselince adetin geçikiyo ilk yüksek çıktığında 10 gün geçikmişti adetim, sürekli kullanıldığını duymadım bir ay kullan demedi mi çocuk için sakıncalı olabilir çok etkili bi ilaç
evet canım ya aynen ben de ona şaştım..gün aşırı ilişki dedi ama korun demedi..ben burdan okuduklarımla daha iyi bilinçteyim..

ploraktinin yüksek çıkmış benimde 165 çıkmıştı 2 ay önce senden emar istemedi ben beyin emarı çektirdim ploraktinin yükselmesinde beyin önde bulunan hipofiz bezi kisti oluyor benimki temiz çıkmıştı şükür yüksek çıkınca bide kistim vardı yumurtalıkta doktorum hem kist hemde beyin emarı istedi o ay tedaviyi iptal etti geçen ayda kisti iğneyle çekti yumurta gelişimini bozuyor dedi bu ayda tek yumurtayla dün aşılama oldum geisi rabbimden ama bence doktorunuz biraz geçiştirmiş gibi geldi

evet canım ya aynen ben de ona şaştım..gün aşırı ilişki dedi ama korun demedi..ben burdan okuduklarımla daha iyi bilinçteyim..
canım diğer hormonların nasıl çıktı sonuçları yazabilir misin benim de yüksek çıkmıştı tsh ta yüksekti birbirinin dengelermiş özellikle tsh kaç çıktı senin

canım diğer hormonların nasıl çıktı sonuçları yazabilir misin benim de yüksek çıkmıştı tsh ta yüksekti birbirinin dengelermiş özellikle tsh kaç çıktı senin

aynen benimde tsh ile birlikte prolaktin de yüksek çıkınca doktorum öncelikle tsh ilacı verdi. çok şükür o düşünce prolaktin de düşmüş oldu. genelde birbirleriyle bağlantılı oluyormuş.

Back