- 11 Eylül 2024
- 260
- 18
- 13
- 31
- Konu Sahibi uzgunkuslar
Kaçtı senin prl neyden dolayı yükseliyor Muş bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki en son 36 ydı ilaç etkili mi senceBana iste haftada 1 yarım dedi oda cok az düşmüş şimdi günlük yutuyorum baska
Bi ilacı inş düşmüştür benle de paylaş sonucunu
merhaba, değerler güzel bir beslenme ile düzelebiliyor ilaçsız bir şekilde, ben özellikle estradiol ün bu şekilde yükseldiğini kendimde deneyimledim, iyi bir diyetisyen ile veya diyetiyenezgierdogan ile bi görüşürseniz belki size yardımcı olurlarArkadaşlar hepimize merhaba,
Dünden beri kendimi o kadar çıkmazda hissediyorum ki ne yapıcağımı bilemiyorum.
Dün doktora gittim çocuk istediğimi ve bir kontrol ettirmek istediğimi belirttim. Adetlerim gayet düzenlidir ve bir problem yaşamıyorum. adetimin 2. Günü diye de belirttim ardından hem ultrasonlar hemde alttan muayene etti folikül sayısının 9 olduğunu söyledi ve hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi. Ardından kan testi verdim kan sonuçlarında referans aralığın dışında kalan tek kan sonucum Prolaktin görünüyor ama Lh yüksek olduğunu belirtti östrojenimin çok düşük olduğunu ve yumurta problemim olacağını özel ilaçlar kullanmam gerektiğini, 10 gün sonra çıkıcak amh testini beklememiz gerektiğini söyledi. Size sonuçları bırakıyorum aranızda anlayan varsa çok mutlu olurum.
Fsh - 7.26
Estradiol (e2) - 21.65
Lh - 10.71
Tsh - 1.57
Prolaktin - 39.85
4 e inmiş prolaktinim düşmüşCanım prolaktin değerin kaç oldu
Sizin estradiol değeriniz kaçtı?merhaba, değerler güzel bir beslenme ile düzelebiliyor ilaçsız bir şekilde, ben özellikle estradiol ün bu şekilde yükseldiğini kendimde deneyimledim, iyi bir diyetisyen ile veya diyetiyenezgierdogan ile bi görüşürseniz belki size yardımcı olurlar
Olmasingereken 4 mı peki 25 duymuştum bende4 e inmiş prolaktinim düşmüş
O değer ne oluyor pekiSizin estradiol değeriniz kaçtı?
30 du 51 e yükseldi 1,5 ay gibi bi süredeSizin estradiol değeriniz kaçtı?
Merhaba , özelde hormon testini ne kadara yaptırmıştınız merak ediyorumDevlette de verdim özelde de verdim hormon testi
Özelde yaptırdığımda sigorta yoktu canım benim 1.200 tuttuMerhaba , özelde hormon testini ne kadara yaptırmıştınız merak ediyorum
Teşekkür ederim cevabın için bende bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorumÖzelde yaptırdığımda sigorta yoktu canım benim 1.200 tuttu
Hiç ihmalmetme canım prolaktinine ayrıca baktırTeşekkür ederim cevabın için bende bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorum
Tamamdır canm teşekkürlerHiç ihmalmetme canım prolaktinine ayrıca baktır