Merhaba birebir benimle aynısın ya hiç üzülme şimdi sana anlatacaklarımı oku
1,5 yıla yakındır evliyim, prolaktin benim regl 3. Günü 60 kusur çıkmıştı. Dr um regl günü daha yüksek olabiliyor dedi ve extra olarak stres vs etkiliyor 2 hafta sonra kontrol istedi yine yuksek olursa endokrine yönlendirecegim dedi. Bu sefer de 30 larda çıktı. Endokrine gitmene gerek yok 1 ay aralarla kontrol bakalım dedi. Bu süreçte ayrica çatlatma tedavisi görüyordum. 2 defa catlatma denedik olmadı bıraktım herseyi. Bebek konusunu o kadar stres yapıyordum ki. Tamam yeter işime gücüme bakacağım olmuyorsa vardır Rabbim in bir bildiği dedim. Tedaviyi bıraktım ara vermek istedim, folik asiti bile bıraktım. Kontrol prolaktin de baktirmadim. Ertesi ay gebelik oldu. Fakat 8 haftalikken daha 10 gün önce bebeğimi kaybettim. Ama bu süreçten anladığım şey muhtemelen stres kaynaklı yukselmisti prolaktinim. Akışına bırakınca da gebelik oldu. Artı olarak senin gibi benim de ters rahim. Dr buna yanlış hatırlamıyorsam her 4 kişiden birinde var ve bu gebeliğe engel değil dedi. Bu konuları kafana takmamaya çalış oyalanmak için birseyler bul sana tavsiyem. Zor süreçler ama Biz stres yapıp aşırı istedikçe bizden daha da uzaklaşıyor